Agafem els pollastres...
Posem l'oli en una paella, a continuació afegim la ceba i els alls tot ben picat i ho deixem cuinant durant 10 minuts.
Afegim els lloms de bacallà que haurem dessalat prèviament, durant un dia o dos.
A mesura que es va cuinant el peix l'anem separant les lesques. Quan deixi d'estar transparent afegim la farina, removent bé perquè es cuini durant uns minuts.
Agreguem les gambes i ofeguem tot junt. Anem afegint la llet per a formar la beixamel. Coem sense deixar de remoure fins que espesseixi, rectifiquem de sal, retirem i deixem refredar.
Per a la salsa, començarem picant la ceba i els alls en l'oli. Una vegada estigui ja transparent afegim els pebrots i saltejem tot durant cinc o sis minuts. Agreguem la nata líquida i deixem reduir, triturem amb una batedora.
Quan la salsa estigui feta, emplenem els pebrots, els col·loquem en una cassola, aboquem per damunt la salsa i els enfornem a 180 graus durant 15 minuts.
Servings 0