Tallem la pinya horitzontalment o verticalment, com preferim. La buidem deixant l'escorça exterior intacta...
Ingredients
Elaboració
Preescalfem el forn a 180 °C (sense ventilador, important!)
Estirem la massa de pasta de full damunt de la farina. Tallem la massa en forma d'estrella de diferents mides. Les anem afegint en una safata amb paper vegetal i les pinzellem amb l'ou i enfornem entre 10-15 minuts.
Retirem del forn i deixem refredar. Quan estiguin fredes untem la superfície de les estrelles amb la crema que hàgim triat i formem una torre, incorporant les estrelles de major a menor grandària. Decorem la torre amb una estrella petita a la punta superior. Trucs: escalfa la crema per a untar-la amb més facilitat sense trencar la pasta de full, i fes servir un pal de fusta llarg per a punxar la torre de dalt a baix i mantenir totes les estrelles fixes).
Afegim per sobre el sucre glass per a simular la “neu”. Ja ho tenim llest!
Ingredients
Directions
Preescalfem el forn a 180 °C (sense ventilador, important!)
Estirem la massa de pasta de full damunt de la farina. Tallem la massa en forma d'estrella de diferents mides. Les anem afegint en una safata amb paper vegetal i les pinzellem amb l'ou i enfornem entre 10-15 minuts.
Retirem del forn i deixem refredar. Quan estiguin fredes untem la superfície de les estrelles amb la crema que hàgim triat i formem una torre, incorporant les estrelles de major a menor grandària. Decorem la torre amb una estrella petita a la punta superior. Trucs: escalfa la crema per a untar-la amb més facilitat sense trencar la pasta de full, i fes servir un pal de fusta llarg per a punxar la torre de dalt a baix i mantenir totes les estrelles fixes).
Afegim per sobre el sucre glass per a simular la “neu”. Ja ho tenim llest!