Tallem la pinya horitzontalment o verticalment, com preferim. La buidem deixant l'escorça exterior intacta...
Ingredients
Elaboració
Tallem la pinya horitzontalment o verticalment, com preferim. La buidem deixant l'escorça exterior intacta.
Rentem i piquem l'enciam en trossos fins. L'escorrem i la reservem en un bol. Piquem també la ceba i reservem.
Cuinem els llagostins amb aigua bullint. Els pelem i els salpebrem al gust. Apartem uns quants per a decorar el plat posteriorment.
Barregem els llagostins amb la pinya i l'ou cuit tallat en trossets, removem i afegim la salsa rosa, afegim també els trossets d'enciam i ceba.
Col·loquem la mescla dins de la pinya, introduint primer un llit d'enciam. Quan la tinguem farcida, afegim els llagostins per a decorar. Ja ho tenim!
Ingredients
Directions
Tallem la pinya horitzontalment o verticalment, com preferim. La buidem deixant l'escorça exterior intacta.
Rentem i piquem l'enciam en trossos fins. L'escorrem i la reservem en un bol. Piquem també la ceba i reservem.
Cuinem els llagostins amb aigua bullint. Els pelem i els salpebrem al gust. Apartem uns quants per a decorar el plat posteriorment.
Barregem els llagostins amb la pinya i l'ou cuit tallat en trossets, removem i afegim la salsa rosa, afegim també els trossets d'enciam i ceba.
Col·loquem la mescla dins de la pinya, introduint primer un llit d'enciam. Quan la tinguem farcida, afegim els llagostins per a decorar. Ja ho tenim!