CategoriaDificultat Principiant

Tallem la pinya horitzontalment o verticalment, com preferim. La buidem deixant l'escorça exterior intacta...

Racions2 Servings
Temps de preparació10 minsTemps de cuinat25 minsTemps total35 mins

Ingredients

 1 pinya gran
 1 enciam
 1 ceba
 200 g de llagostins
 3 cullerades soperes de salsa rosa
 una mica de sal
 una mica de pebre
 1 ou dur

Elaboració

1

Tallem la pinya horitzontalment o verticalment, com preferim. La buidem deixant l'escorça exterior intacta.

2

Rentem i piquem l'enciam en trossos fins. L'escorrem i la reservem en un bol. Piquem també la ceba i reservem.

3

Cuinem els llagostins amb aigua bullint. Els pelem i els salpebrem al gust. Apartem uns quants per a decorar el plat posteriorment.

4

Barregem els llagostins amb la pinya i l'ou cuit tallat en trossets, removem i afegim la salsa rosa, afegim també els trossets d'enciam i ceba.

5

Col·loquem la mescla dins de la pinya, introduint primer un llit d'enciam. Quan la tinguem farcida, afegim els llagostins per a decorar. Ja ho tenim!

Ingredients

 1 pinya gran
 1 enciam
 1 ceba
 200 g de llagostins
 3 cullerades soperes de salsa rosa
 una mica de sal
 una mica de pebre
 1 ou dur

Directions

1

Tallem la pinya horitzontalment o verticalment, com preferim. La buidem deixant l'escorça exterior intacta.

2

Rentem i piquem l'enciam en trossos fins. L'escorrem i la reservem en un bol. Piquem també la ceba i reservem.

3

Cuinem els llagostins amb aigua bullint. Els pelem i els salpebrem al gust. Apartem uns quants per a decorar el plat posteriorment.

4

Barregem els llagostins amb la pinya i l'ou cuit tallat en trossets, removem i afegim la salsa rosa, afegim també els trossets d'enciam i ceba.

5

Col·loquem la mescla dins de la pinya, introduint primer un llit d'enciam. Quan la tinguem farcida, afegim els llagostins per a decorar. Ja ho tenim!

Pinya farcida de llagostins