CategoriaDificultat Principiant

Preescalfem el forn a 180°C. Retirem la polpa de cada carabassa. Saltegem els ingredients en conjunt amb la mantega i l'all; incorporem el formatge tallat en daus, la nata i salpebrem. Omplim les carabasses amb la nostra deliciosa barreja i les introduïm al forn uns 15-20 min.

Racions1 Serving
Temps de preparació40 mins

Ingredients

 4 carabasses petites
 1 ceba picada
 1 porro llescat
 ¼ de pinya tallada
 2 pits de gall dindi cuits i tallats en cubs
 100 g de formatge Edam tendre SPAR
 2 cullerades de nata per cuinar SPAR
 2 cullerades de mantega SPAR
 sal, pebre negre, all en pols i julivert SPAR

Elaboració

1

Preescalfem el forn a 180°C. Retirem la polpa de cada carabassa.

2

Saltegem els ingredients en conjunt amb la mantega i l'all; incorporem el formatge tallat en daus, la nata i salpebrem. Omplim les carabasses amb la nostra deliciosa barreja i les introduïm al forn uns 15-20 min.

3

Decorem amb el julivert i llest per servir!

Ingredients

 4 carabasses petites
 1 ceba picada
 1 porro llescat
 ¼ de pinya tallada
 2 pits de gall dindi cuits i tallats en cubs
 100 g de formatge Edam tendre SPAR
 2 cullerades de nata per cuinar SPAR
 2 cullerades de mantega SPAR
 sal, pebre negre, all en pols i julivert SPAR

Directions

1

Preescalfem el forn a 180°C. Retirem la polpa de cada carabassa.

2

Saltegem els ingredients en conjunt amb la mantega i l'all; incorporem el formatge tallat en daus, la nata i salpebrem. Omplim les carabasses amb la nostra deliciosa barreja i les introduïm al forn uns 15-20 min.

3

Decorem amb el julivert i llest per servir!

Carbasses farcides