'Pochamos' en 3 cullerades d'oli la ceba picada finament i 2 grans d'all filetejats. Afegim les aletes i procurem que agafin color per tots dos costats. Afegim sal, pebre, pebre vermell dolç, farigola...
Ingredients
Elaboració
'Pochamos' en 3 cullerades d'oli la ceba picada finament i els 2 grans d'all filetejats.
Afegim les aletes i procurem que agafin color per tots dos costats. Afegim sal, pebre, pebre vermell dolç, farigola, la crema balsàmica, la salsa de soja amb el caramel líquid i barregem tot molt bé.
A continuació, rentem acuradament les patates (fregant-les amb un raspall), les assequem, i anem preparant una a una de la següent manera: clavem un pal de broqueta a la part de baix, perquè, en tallar, el ganivet no arribi a la base de la patata.
Amb un ganivet ben esmolat, tallem làmines de la mateixa mida, deixant tota la patata filetejada.
Disposem les patates en una font de forn i col·loquem l'all laminat entre les làmines. Salpebrem i untem amb una mica de mantega fosa.
Posem al forn a 180ºC fins que la closca quedi cruixent i l'interior tendre (punxant amb un escuradents el podem comprovar).
Per a la presentació, amanim 2 patates per persona amb un filet d'oli d'oliva al costat de les aletes amb salsa. Empolvorem amb llavors de sèsam per sobre i servim amb una mica d'amanida de canonges SPAR i cherrys. La barreja de sabors és explosiva.
Ingredients
Directions
'Pochamos' en 3 cullerades d'oli la ceba picada finament i els 2 grans d'all filetejats.
Afegim les aletes i procurem que agafin color per tots dos costats. Afegim sal, pebre, pebre vermell dolç, farigola, la crema balsàmica, la salsa de soja amb el caramel líquid i barregem tot molt bé.
A continuació, rentem acuradament les patates (fregant-les amb un raspall), les assequem, i anem preparant una a una de la següent manera: clavem un pal de broqueta a la part de baix, perquè, en tallar, el ganivet no arribi a la base de la patata.
Amb un ganivet ben esmolat, tallem làmines de la mateixa mida, deixant tota la patata filetejada.
Disposem les patates en una font de forn i col·loquem l'all laminat entre les làmines. Salpebrem i untem amb una mica de mantega fosa.
Posem al forn a 180ºC fins que la closca quedi cruixent i l'interior tendre (punxant amb un escuradents el podem comprovar).
Per a la presentació, amanim 2 patates per persona amb un filet d'oli d'oliva al costat de les aletes amb salsa. Empolvorem amb llavors de sèsam per sobre i servim amb una mica d'amanida de canonges SPAR i cherrys. La barreja de sabors és explosiva.