‘Fingers’ de pollastre arrebossats amb ‘krispies’
Macera el pollastre tallat en tires amb...
Macera el pollastre tallat en tires amb...
Trosseja el salmó a mà i posa'l en un bol; afegeix el...
Tira oli d'oliva en una paella, la farina, la llet, sal i nou moscada al gust. Retira quan...
Col·loquem les cloïsses en un bol ple d'aigua i les deixem en remull perquè deixin anar residus de sorra...
Tallem en daus els orelluts, la poma, i les prunes seques...
Preescalfem el forn a 200è mentre preparem els ingredients. Col·loquem les peces de pollastre en una font de forn i afegim oli d'oliva. Salpebrem el pollastre i li afegim el pebre vermell dolç...
Escalfem previament el forn a 200 °C, amb el ventilador i temperatura en la part superior i inferior...
Fem una corona amb la farina i la sal. En el centre col·loquem l'oli, l'alfàbrega en pols i la mantega freda. Agreguem aigua fins a formar una massa tendra i pastem. Cobrim amb paper film i portem al frigorífic durant 30 minuts...
Productes frescos i de temporada per cuinar el millor gratinat
'Pochamos' en 3 cullerades d'oli la ceba picada finament i 2 grans d'all filetejats. Afegim les aletes i procurem que agafin color per tots dos costats. Afegim sal, pebre, pebre vermell dolç, farigola...