CategoriaDificultat Principiant

Utilitzem una batedora per a triturar la síndria i emplenem els motlles deixant aproximadament dos dits per a introduir posteriorment el iogurt i el kiwi...

Racions2 Servings
Temps de preparació40 mins

Ingredients

 mitja síndria
 unes cullerades de iogurt
 2 kiwis
 una mica de suc de llimona
 sucre (opcional)
 Motlle de gelats

Elaboració

1

Netegem la síndria, llevem la pell i intentem retirar totes les llavors.

2

Utilitzem una batedora per a triturar la síndria i emplenem els motlles deixant aproximadament dos dits per a introduir posteriorment el iogurt i el kiwi.

3

Introduïm els motlles en el congelador durant 15 minuts, els traiem després d'assegurar-nos que està ben congelat.

4

Afegim el iogurt (amb sucre o no, depèn de cadascú). Amb l'ajuda d'una cullera escampem el iogurt deixant l'últim espai per al kiwi.

5

Ho tornem a ficar en el congelador novament. Retirem quan estigui congelat.

6

Pelem els kiwis, els piquem i afegim un raig de llimona. Triturem amb la batedora i, si volem retirar les seves llavors, podem passar-ho per un colador fi.

7

Acabem d'emplenar el motlle, congelem del tot i…A gaudir!

 

Ingredients

 mitja síndria
 unes cullerades de iogurt
 2 kiwis
 una mica de suc de llimona
 sucre (opcional)
 Motlle de gelats

Directions

1

Netegem la síndria, llevem la pell i intentem retirar totes les llavors.

2

Utilitzem una batedora per a triturar la síndria i emplenem els motlles deixant aproximadament dos dits per a introduir posteriorment el iogurt i el kiwi.

3

Introduïm els motlles en el congelador durant 15 minuts, els traiem després d'assegurar-nos que està ben congelat.

4

Afegim el iogurt (amb sucre o no, depèn de cadascú). Amb l'ajuda d'una cullera escampem el iogurt deixant l'últim espai per al kiwi.

5

Ho tornem a ficar en el congelador novament. Retirem quan estigui congelat.

6

Pelem els kiwis, els piquem i afegim un raig de llimona. Triturem amb la batedora i, si volem retirar les seves llavors, podem passar-ho per un colador fi.

7

Acabem d'emplenar el motlle, congelem del tot i…A gaudir!

Gelats casolans de síndria, iogurt i kiwi