CategoriaDificultat Principiant

Barreja els 4...

Racions2 Servings
Temps de preparació5 minsTemps de cuinat15 minsTemps total20 mins

Ingredients

 Farina d'ametlla
 Farina de coco
 Ous
 Mel
 Gingebre en pols
 Cardamom
 Canyella
 Vainilla en branca
 Beguda de coco
 Coco ratllat
 Préssecs dessecats
 Bicarbonat
 Vinagre de poma SPAR

Elaboració

1

Mescla els 4 ous batuts, les espècies i la mel. Afegeix la beguda de coco i bat.

2

Mescla les dues farines i posa-les en el bol dels ous. Afegeix l'oli, el bicarbonat, el vinagre i els préssecs picats.

3

Posa la massa en un motlle pintat amb oli i enforna fins que es dauri.

 

Ingredients

 Farina d'ametlla
 Farina de coco
 Ous
 Mel
 Gingebre en pols
 Cardamom
 Canyella
 Vainilla en branca
 Beguda de coco
 Coco ratllat
 Préssecs dessecats
 Bicarbonat
 Vinagre de poma SPAR

Directions

1

Mescla els 4 ous batuts, les espècies i la mel. Afegeix la beguda de coco i bat.

2

Mescla les dues farines i posa-les en el bol dels ous. Afegeix l'oli, el bicarbonat, el vinagre i els préssecs picats.

3

Posa la massa en un motlle pintat amb oli i enforna fins que es dauri.

Pa de pessic en 20 minuts