Tallar un disc de...
Ingredients
Elaboració
Tallar un disc de massa amb una ensaladera esfèrica de 18 cm de diàmetre. Amb les retallades de la massa, formar dos pingüins. Empolvorar-los amb sucre glas i enfornar-los de 10 a 12 minuts, a 180 graus. Reservar.
Treure els gelats del congelador 10 minuts abans d'utilitzar-los. Estendre el de xocolate blanc sobre el fons de l'ensaladera folrada amb film, repartir les boletes de xocolata i recobrir amb el gelat de xocolata negra. Congelar durant 2 hores. Muntar la nata molt freda en chantillí. Quan comenci a espessir-se, agregar 100 grams de sucre glas, 25 grams de coco i el mascarpone sense deixar de batre, reservar en un lloc fresc.
Col·locar el disc de pasta brisa en el fons d'una font, treure el gelat del congelador i desemmotllar-lo damunt. cobrir-ho amb la crema de mascarpone i coco ajudant-se d'una espàtula. Empolvorar amb el coco ratllat i sucre glas. Decorar amb els pingüins de massa brisa.
Ingredients
Directions
Tallar un disc de massa amb una ensaladera esfèrica de 18 cm de diàmetre. Amb les retallades de la massa, formar dos pingüins. Empolvorar-los amb sucre glas i enfornar-los de 10 a 12 minuts, a 180 graus. Reservar.
Treure els gelats del congelador 10 minuts abans d'utilitzar-los. Estendre el de xocolate blanc sobre el fons de l'ensaladera folrada amb film, repartir les boletes de xocolata i recobrir amb el gelat de xocolata negra. Congelar durant 2 hores. Muntar la nata molt freda en chantillí. Quan comenci a espessir-se, agregar 100 grams de sucre glas, 25 grams de coco i el mascarpone sense deixar de batre, reservar en un lloc fresc.
Col·locar el disc de pasta brisa en el fons d'una font, treure el gelat del congelador i desemmotllar-lo damunt. cobrir-ho amb la crema de mascarpone i coco ajudant-se d'una espàtula. Empolvorar amb el coco ratllat i sucre glas. Decorar amb els pingüins de massa brisa.