CategoriaDificultat Principiant

Tallar un disc de...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat3 hrs 40 minsTemps total4 hrs

Ingredients

 1 rotllo de pasta brisa
 200 ml de nata
 100 g de mascarpone
 1 l de gelat de xocolata blanc
 1 l de gelat de xocolata negra
 130 g de sucre glas
 12 boletes de xocolata
 100 g de coco ratllat

Elaboració

1

Tallar un disc de massa amb una ensaladera esfèrica de 18 cm de diàmetre. Amb les retallades de la massa, formar dos pingüins. Empolvorar-los amb sucre glas i enfornar-los de 10 a 12 minuts, a 180 graus. Reservar.

2

Treure els gelats del congelador 10 minuts abans d'utilitzar-los. Estendre el de xocolate blanc sobre el fons de l'ensaladera folrada amb film, repartir les boletes de xocolata i recobrir amb el gelat de xocolata negra. Congelar durant 2 hores. Muntar la nata molt freda en chantillí. Quan comenci a espessir-se, agregar 100 grams de sucre glas, 25 grams de coco i el mascarpone sense deixar de batre, reservar en un lloc fresc.

3

Col·locar el disc de pasta brisa en el fons d'una font, treure el gelat del congelador i desemmotllar-lo damunt. cobrir-ho amb la crema de mascarpone i coco ajudant-se d'una espàtula. Empolvorar amb el coco ratllat i sucre glas. Decorar amb els pingüins de massa brisa.

 

Ingredients

 1 rotllo de pasta brisa
 200 ml de nata
 100 g de mascarpone
 1 l de gelat de xocolata blanc
 1 l de gelat de xocolata negra
 130 g de sucre glas
 12 boletes de xocolata
 100 g de coco ratllat

Directions

1

Tallar un disc de massa amb una ensaladera esfèrica de 18 cm de diàmetre. Amb les retallades de la massa, formar dos pingüins. Empolvorar-los amb sucre glas i enfornar-los de 10 a 12 minuts, a 180 graus. Reservar.

2

Treure els gelats del congelador 10 minuts abans d'utilitzar-los. Estendre el de xocolate blanc sobre el fons de l'ensaladera folrada amb film, repartir les boletes de xocolata i recobrir amb el gelat de xocolata negra. Congelar durant 2 hores. Muntar la nata molt freda en chantillí. Quan comenci a espessir-se, agregar 100 grams de sucre glas, 25 grams de coco i el mascarpone sense deixar de batre, reservar en un lloc fresc.

3

Col·locar el disc de pasta brisa en el fons d'una font, treure el gelat del congelador i desemmotllar-lo damunt. cobrir-ho amb la crema de mascarpone i coco ajudant-se d'una espàtula. Empolvorar amb el coco ratllat i sucre glas. Decorar amb els pingüins de massa brisa.

Iglú gelat amb coco