Escalfem el forn a 200 °C, rentem bé les patates i...
Ingredients
Elaboració
Escalfem el forn a 200 °C.
Rentem bé les patates i les assequem.
Per a fer talls sense que arribin al final de tot de la patata, punxem en horitzontal un escuradents gran de fusta just en la part inferior.
Realitzem els talls d'aproximadament 2cm cadascun.
Abans d'introduir-les al forn, afegim oli, sal, pebre i farigola i una mica de mantega per damunt.
Enfornem durant 40-45 minuts a 200 °C fins que estiguin ben daurades.
Ingredients
Directions
Escalfem el forn a 200 °C.
Rentem bé les patates i les assequem.
Per a fer talls sense que arribin al final de tot de la patata, punxem en horitzontal un escuradents gran de fusta just en la part inferior.
Realitzem els talls d'aproximadament 2cm cadascun.
Abans d'introduir-les al forn, afegim oli, sal, pebre i farigola i una mica de mantega per damunt.
Enfornem durant 40-45 minuts a 200 °C fins que estiguin ben daurades.