CategoriaDificultat Principiant

Tallem longitudinalment en làmines fines els cogombres. Perquè ens sigui més fàcil, utilitzem una mandolina de cuina...

Racions2 Servings
Temps de preparació40 mins

Ingredients

 1 ceba vermella
 2 pastanagues
 1 manoll de raves
 1 pot de formatge fresc
 1 llima
 canonges
 3 cogombres
 oli d'oliva
 sal
 motlle de rebosteria o utensili similar

Elaboració

1

Tallem longitudinalment en làmines fines els cogombres. Perquè ens sigui més fàcil, utilitzem una mandolina de cuina.

2

Seguidament trossegem en daus les pastanagues, els raves i la ceba vermella. Després amanim amb un raig de llima, oli i sal i ho barregem amb el formatge fresc i uns canonges.

3

Removem bé fins que queden tots els elements integrats.

4

Utilitzem un motlle de rebosteria i introduïm en el seu interior una làmina de cogombre. Ens cerciorem que està bé subjecta i emplenem amb la mescla elaborada. I llest!

 

Ingredients

 1 ceba vermella
 2 pastanagues
 1 manoll de raves
 1 pot de formatge fresc
 1 llima
 canonges
 3 cogombres
 oli d'oliva
 sal
 motlle de rebosteria o utensili similar

Directions

1

Tallem longitudinalment en làmines fines els cogombres. Perquè ens sigui més fàcil, utilitzem una mandolina de cuina.

2

Seguidament trossegem en daus les pastanagues, els raves i la ceba vermella. Després amanim amb un raig de llima, oli i sal i ho barregem amb el formatge fresc i uns canonges.

3

Removem bé fins que queden tots els elements integrats.

4

Utilitzem un motlle de rebosteria i introduïm en el seu interior una làmina de cogombre. Ens cerciorem que està bé subjecta i emplenem amb la mescla elaborada. I llest!

Timbal de cogombre amb formatge fresc i hortalisses