Tallem longitudinalment en làmines fines els cogombres. Perquè ens sigui més fàcil, utilitzem una mandolina de cuina...
Ingredients
Elaboració
Tallem longitudinalment en làmines fines els cogombres. Perquè ens sigui més fàcil, utilitzem una mandolina de cuina.
Seguidament trossegem en daus les pastanagues, els raves i la ceba vermella. Després amanim amb un raig de llima, oli i sal i ho barregem amb el formatge fresc i uns canonges.
Removem bé fins que queden tots els elements integrats.
Utilitzem un motlle de rebosteria i introduïm en el seu interior una làmina de cogombre. Ens cerciorem que està bé subjecta i emplenem amb la mescla elaborada. I llest!
Ingredients
Directions
Tallem longitudinalment en làmines fines els cogombres. Perquè ens sigui més fàcil, utilitzem una mandolina de cuina.
Seguidament trossegem en daus les pastanagues, els raves i la ceba vermella. Després amanim amb un raig de llima, oli i sal i ho barregem amb el formatge fresc i uns canonges.
Removem bé fins que queden tots els elements integrats.
Utilitzem un motlle de rebosteria i introduïm en el seu interior una làmina de cogombre. Ens cerciorem que està bé subjecta i emplenem amb la mescla elaborada. I llest!