Fem una corona amb la farina i la sal. En el centre col·loquem l'oli, l'alfàbrega en pols i la mantega freda. Agreguem aigua fins a formar una massa tendra i pastem. Cobrim amb paper film i portem al frigorífic durant 30 minuts...
Ingredients
Elaboració
Fem una corona amb la farina i la sal. En el centre col·loquem l'oli, l'alfàbrega en pols i la mantega freda. Agreguem aigua fins a formar una massa tendra i pastem. Cobrim amb paper film i portem al frigorífic durant 30 minuts.
Passat el temps, estirem la massa sobre una superfície enfarinada i engreixem un motlle desmuntable de 26 cm. de diàmetre. Introduïm la massa en el motlle, la cobrim amb paper vegetal i emplenem el motlle de pes (mongetes per exemple).
Introduïm al forn i cuinem a temperatura moderada durant 15 minuts. Retirem del forn, traiem el pes i el paper.
PER AL FARCIT: Piquem i fregim la ceba fins que estigui transparent.
Barregem la ricotta amb els ous lleugerament batuts, amb l'alfàbrega, la ceba i salpebrem.
Omplim el pastís amb la ricotta, li agreguem els tomàquets tallats a la meitat i afegim abundant orenga per damunt.
Portem al forn a temperatura moderada durant 45 minuts o fins que la superfície estigui daurada. Deixem refredar i decorem amb fulles d'alfàbrega fresca.
Ingredients
Directions
Fem una corona amb la farina i la sal. En el centre col·loquem l'oli, l'alfàbrega en pols i la mantega freda. Agreguem aigua fins a formar una massa tendra i pastem. Cobrim amb paper film i portem al frigorífic durant 30 minuts.
Passat el temps, estirem la massa sobre una superfície enfarinada i engreixem un motlle desmuntable de 26 cm. de diàmetre. Introduïm la massa en el motlle, la cobrim amb paper vegetal i emplenem el motlle de pes (mongetes per exemple).
Introduïm al forn i cuinem a temperatura moderada durant 15 minuts. Retirem del forn, traiem el pes i el paper.
PER AL FARCIT: Piquem i fregim la ceba fins que estigui transparent.
Barregem la ricotta amb els ous lleugerament batuts, amb l'alfàbrega, la ceba i salpebrem.
Omplim el pastís amb la ricotta, li agreguem els tomàquets tallats a la meitat i afegim abundant orenga per damunt.
Portem al forn a temperatura moderada durant 45 minuts o fins que la superfície estigui daurada. Deixem refredar i decorem amb fulles d'alfàbrega fresca.