CategoriaDificultat Principiant

Fonem al bany maria la mantega amb la xocolata blanca.Ho afegim en un bol juntament amb els 200 grams de sucre. Removem fins que quedi una pasta i afegim els ous...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 mins

Ingredients

 300 g de xocolata blanca
 175 g de mantega fosa
 200 g de sucre
 4 ous
 225 g de farina
 200 g de cireres

Elaboració

1

Fonem al bany maria la mantega amb el xocolate blanc.

2

Ho afegim en un bol juntament amb els 200 grams de sucre. Removem fins que quedi una pasta i afegim els ous.

3

Tot seguit, afegim la farina. És important tamisar-la, per a eliminar els possibles grumolls.

4

Removem la mescla i afegim els festucs.

5

Aboquem el contingut de la massa en un motlle (prèviament greixat) i ho posem al forn uns 20 minuts.

Ingredients

 300 g de xocolata blanca
 175 g de mantega fosa
 200 g de sucre
 4 ous
 225 g de farina
 200 g de cireres

Directions

1

Fonem al bany maria la mantega amb el xocolate blanc.

2

Ho afegim en un bol juntament amb els 200 grams de sucre. Removem fins que quedi una pasta i afegim els ous.

3

Tot seguit, afegim la farina. És important tamisar-la, per a eliminar els possibles grumolls.

4

Removem la mescla i afegim els festucs.

5

Aboquem el contingut de la massa en un motlle (prèviament greixat) i ho posem al forn uns 20 minuts.

Brownie de xocolata blanca amb cireres i gelat