Barregem la crema de formatge, la salsa cocktail, l'anet picat, el suc de llimona i la meitat de la ratlladura d'una llimona i afegim el pebre negre acabat de moldre. Remenem el conjunt amb molt afecte...
Ingredients
Elaboració
Barregem la crema de formatge, la salsa cocktail, l'anet picat, el suc de llimona i la meitat de la ratlladura d'una llimona i afegim el pebre negre acabat de moldre. Remenem el conjunt amb molt afecte.
Col·loquem els pans cruixents en safates de servir.
Utilitzant una forquilla per fer els remolins, disposem una mica de farciment de la nostra deliciosa crema per sobre de cada un dels cruixents, seguides de les rodanxes de salmó girades, prèviament tallades en cintes.
Cobrim amb branquetes individuals d'anet i adornem amb un parell de brins de la ratlladura de llimona.
Ingredients
Directions
Barregem la crema de formatge, la salsa cocktail, l'anet picat, el suc de llimona i la meitat de la ratlladura d'una llimona i afegim el pebre negre acabat de moldre. Remenem el conjunt amb molt afecte.
Col·loquem els pans cruixents en safates de servir.
Utilitzant una forquilla per fer els remolins, disposem una mica de farciment de la nostra deliciosa crema per sobre de cada un dels cruixents, seguides de les rodanxes de salmó girades, prèviament tallades en cintes.
Cobrim amb branquetes individuals d'anet i adornem amb un parell de brins de la ratlladura de llimona.