CategoriaDificultatIntermitja

Triturar lleugerament les...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat4 hrs 10 minsTemps total4 hrs 30 mins

Ingredients

 1 capó
 300 g de carn picada (mescla d'anoll i porc)
 1 cullerada de pa ratllat SPAR
 1 ou
 1 cullerada de farina
 1 de julivert picat
 1 moniato
 50 g de prunes passa desossades
 50 g d'orelluts
 50 g de pinyons torrats
 50 g de dàtils sense os
 50 g de festucs pelats
 1 cullerada d'estragó fresc
 100 ml d'oli d'oliva SPAR
 Sal
 Pebre molt

Elaboració

1

Triturar lleugerament les nous. Picar els pinyons i els festucs. Tallar els dàtils. Barrejar tota la fruita seca en un bol juntament amb el moniato, pelada i tallada en trossos petits, fins a formar una massa. Assaonar amb una cullerada d'estragó picat.

2

Fica el filet a una paella i daura amb una mica de sal.Salpebrar el capó. Emplenar-ho amb la mescla de fruita seca i les mandonguilles. El farcit sobrant es pot posar en la safata del forn juntament amb el capó al final de la cocció.

3

Cosir els extrems de l'ocell. Ruixar amb la meitat de l'oli i rostir durant dues hores i mitja. Ruixar constantment amb els sucs que deixi anar i la resta de l'oli durant la cocció. Treure-ho del forn i passar-lo a una font de servir. Finalment, empolvorar per damunt amb més fruita seca triturada i sàlvia picada. Servir.

 

Ingredients

 1 capó
 300 g de carn picada (mescla d'anoll i porc)
 1 cullerada de pa ratllat SPAR
 1 ou
 1 cullerada de farina
 1 de julivert picat
 1 moniato
 50 g de prunes passa desossades
 50 g d'orelluts
 50 g de pinyons torrats
 50 g de dàtils sense os
 50 g de festucs pelats
 1 cullerada d'estragó fresc
 100 ml d'oli d'oliva SPAR
 Sal
 Pebre molt

Directions

1

Triturar lleugerament les nous. Picar els pinyons i els festucs. Tallar els dàtils. Barrejar tota la fruita seca en un bol juntament amb el moniato, pelada i tallada en trossos petits, fins a formar una massa. Assaonar amb una cullerada d'estragó picat.

2

Fica el filet a una paella i daura amb una mica de sal.Salpebrar el capó. Emplenar-ho amb la mescla de fruita seca i les mandonguilles. El farcit sobrant es pot posar en la safata del forn juntament amb el capó al final de la cocció.

3

Cosir els extrems de l'ocell. Ruixar amb la meitat de l'oli i rostir durant dues hores i mitja. Ruixar constantment amb els sucs que deixi anar i la resta de l'oli durant la cocció. Treure-ho del forn i passar-lo a una font de servir. Finalment, empolvorar per damunt amb més fruita seca triturada i sàlvia picada. Servir.

Capó farcit de fruits secs