Triturar lleugerament les...
Ingredients
Elaboració
Triturar lleugerament les nous. Picar els pinyons i els festucs. Tallar els dàtils. Barrejar tota la fruita seca en un bol juntament amb el moniato, pelada i tallada en trossos petits, fins a formar una massa. Assaonar amb una cullerada d'estragó picat.
Fica el filet a una paella i daura amb una mica de sal.Salpebrar el capó. Emplenar-ho amb la mescla de fruita seca i les mandonguilles. El farcit sobrant es pot posar en la safata del forn juntament amb el capó al final de la cocció.
Cosir els extrems de l'ocell. Ruixar amb la meitat de l'oli i rostir durant dues hores i mitja. Ruixar constantment amb els sucs que deixi anar i la resta de l'oli durant la cocció. Treure-ho del forn i passar-lo a una font de servir. Finalment, empolvorar per damunt amb més fruita seca triturada i sàlvia picada. Servir.
Ingredients
Directions
Triturar lleugerament les nous. Picar els pinyons i els festucs. Tallar els dàtils. Barrejar tota la fruita seca en un bol juntament amb el moniato, pelada i tallada en trossos petits, fins a formar una massa. Assaonar amb una cullerada d'estragó picat.
Fica el filet a una paella i daura amb una mica de sal.Salpebrar el capó. Emplenar-ho amb la mescla de fruita seca i les mandonguilles. El farcit sobrant es pot posar en la safata del forn juntament amb el capó al final de la cocció.
Cosir els extrems de l'ocell. Ruixar amb la meitat de l'oli i rostir durant dues hores i mitja. Ruixar constantment amb els sucs que deixi anar i la resta de l'oli durant la cocció. Treure-ho del forn i passar-lo a una font de servir. Finalment, empolvorar per damunt amb més fruita seca triturada i sàlvia picada. Servir.