CategoriaDificultatIntermitja

Bullir la pasta en una...

Racions2 Servings
Temps de preparació10 minsTemps de cuinat10 minsTemps total20 mins

Ingredients

 500 g de caragols de pasta
 1 pot gran de freses de salmó
 150 g de mojama en un tros
 250 ml de nata líquida especial per a cuina
 Cebollí fresc picat
 Sal

Elaboració

1

Bullir la pasta en una casserola amb abundant aigua amb sal el temps que indiquin les instruccions del paquet. Posar en un cassó la nata amb la meitat de la mojama ratllada. Escalfar i deixar que doni un bulliment.

2

Barrejar les freses de salmó amb el cebollí picat. Quan la pasta estigui a punt escórrer-la per complet i passar-la a una font calenta.

3

Abocar per damunt la nata calenta barrejada amb la mojama, i a continuació les freses de salmó. Donar unes voltes perquè es barregi bé. Finalment, ratllar un altre poc de mojama amb una ratlladora microplane (ha de quedar molt fina) i servir immediatament.

4

Fica al centre la ceba, el paté i el filet. Pinta la carn amb la melmelada.

5

Envolta el filet amb la llàmina i pinta'l amb l'ou. Fica'l al forn, juntament amb els espàrrecs i alguns xampinyons, 20 minuts a 220 graus.

 

Ingredients

 500 g de caragols de pasta
 1 pot gran de freses de salmó
 150 g de mojama en un tros
 250 ml de nata líquida especial per a cuina
 Cebollí fresc picat
 Sal

Directions

1

Bullir la pasta en una casserola amb abundant aigua amb sal el temps que indiquin les instruccions del paquet. Posar en un cassó la nata amb la meitat de la mojama ratllada. Escalfar i deixar que doni un bulliment.

2

Barrejar les freses de salmó amb el cebollí picat. Quan la pasta estigui a punt escórrer-la per complet i passar-la a una font calenta.

3

Abocar per damunt la nata calenta barrejada amb la mojama, i a continuació les freses de salmó. Donar unes voltes perquè es barregi bé. Finalment, ratllar un altre poc de mojama amb una ratlladora microplane (ha de quedar molt fina) i servir immediatament.

4

Fica al centre la ceba, el paté i el filet. Pinta la carn amb la melmelada.

5

Envolta el filet amb la llàmina i pinta'l amb l'ou. Fica'l al forn, juntament amb els espàrrecs i alguns xampinyons, 20 minuts a 220 graus.

Pasta amb freses de salmó i mojana