En un bol batem...
Ingredients
500 ml de llet sencera SPAR
1 beina de vainilla
½ cullerada de nou moscada SPAR
4 rovells d'ou
1 pela de llimona
Canyella en pols SPAR
70 g de sucre SPAR
Elaboració
1
En un bol batem les gemmes amb el sucre fins que blanquegin.
2
Reservem en la nevera. Empolvorem amb canyella a l'hora de servir.
3
Si volem incorporar licor, serà quan la crema estigui temperada.
Ingredients
500 ml de llet sencera SPAR
1 beina de vainilla
½ cullerada de nou moscada SPAR
4 rovells d'ou
1 pela de llimona
Canyella en pols SPAR
70 g de sucre SPAR
Directions
1
En un bol batem les gemmes amb el sucre fins que blanquegin.
2
Reservem en la nevera. Empolvorem amb canyella a l'hora de servir.
3
Si volem incorporar licor, serà quan la crema estigui temperada.