CategoriaDificultatIntermitja

En un bol batem...

Racions2 Servings
Temps de preparació5 minsTemps de cuinat45 minsTemps total50 mins

Ingredients

 500 ml de llet sencera SPAR
 1 beina de vainilla
 ½ cullerada de nou moscada SPAR
 4 rovells d'ou
 1 pela de llimona
 Canyella en pols SPAR
 70 g de sucre SPAR

Elaboració

1

En un bol batem les gemmes amb el sucre fins que blanquegin.

2

Reservem en la nevera. Empolvorem amb canyella a l'hora de servir.

3

Si volem incorporar licor, serà quan la crema estigui temperada.

 

Ingredients

 500 ml de llet sencera SPAR
 1 beina de vainilla
 ½ cullerada de nou moscada SPAR
 4 rovells d'ou
 1 pela de llimona
 Canyella en pols SPAR
 70 g de sucre SPAR

Directions

1

En un bol batem les gemmes amb el sucre fins que blanquegin.

2

Reservem en la nevera. Empolvorem amb canyella a l'hora de servir.

3

Si volem incorporar licor, serà quan la crema estigui temperada.

Ponx d’ou