Posem aigua a bullir en un cassó, esperem que bulli i introduïm l'agar-agar en pols. Remenem constantment durant uns dos minuts...
Posem aigua a bullir en un cassó, esperem que bulli i introduïm l'agar-agar en pols. Remenem constantment durant uns dos minuts.
Barregem el puré o suc de la fruita que haguem triat amb el sucre i reservem.
Retirem del foc l'agar-agar, barregem amb la fruita i el sucre i el tornem a posar al foc. Removem sense parar durant 2 minuts. Passat aquest temps, tirem mescla en el motlle i deixem refredar a temperatura ambient. Pots utilitzar la forma del motlle de glaçons o la d'altres que siguin mes particulars.
En una hora ho tindrem llest. Si hem fet bastant quantitat, el millor serà guardar-les en el frigorífic. Que aprofiti!
Ingredients
Directions
Posem aigua a bullir en un cassó, esperem que bulli i introduïm l'agar-agar en pols. Remenem constantment durant uns dos minuts.
Barregem el puré o suc de la fruita que haguem triat amb el sucre i reservem.
Retirem del foc l'agar-agar, barregem amb la fruita i el sucre i el tornem a posar al foc. Removem sense parar durant 2 minuts. Passat aquest temps, tirem mescla en el motlle i deixem refredar a temperatura ambient. Pots utilitzar la forma del motlle de glaçons o la d'altres que siguin mes particulars.
En una hora ho tindrem llest. Si hem fet bastant quantitat, el millor serà guardar-les en el frigorífic. Que aprofiti!