CategoriaDificultat Principiant

Posem aigua a bullir en un cassó, esperem que bulli i introduïm l'agar-agar en pols. Remenem constantment durant uns dos minuts...

Racions1 Serving
Temps de preparació2 minsTemps de cuinat30 minsTemps total32 mins
 250 g puré suc de fruites
 200 ml d'aigua
 100200 g de sucre
 8 g d'agar-agar en pols
1

Posem aigua a bullir en un cassó, esperem que bulli i introduïm l'agar-agar en pols. Remenem constantment durant uns dos minuts.

2

Barregem el puré o suc de la fruita que haguem triat amb el sucre i reservem.

3

Retirem del foc l'agar-agar, barregem amb la fruita i el sucre i el tornem a posar al foc. Removem sense parar durant 2 minuts. Passat aquest temps, tirem mescla en el motlle i deixem refredar a temperatura ambient. Pots utilitzar la forma del motlle de glaçons o la d'altres que siguin mes particulars.

4

En una hora ho tindrem llest. Si hem fet bastant quantitat, el millor serà guardar-les en el frigorífic. Que aprofiti!

Ingredients

 250 g puré suc de fruites
 200 ml d'aigua
 100200 g de sucre
 8 g d'agar-agar en pols

Directions

1

Posem aigua a bullir en un cassó, esperem que bulli i introduïm l'agar-agar en pols. Remenem constantment durant uns dos minuts.

2

Barregem el puré o suc de la fruita que haguem triat amb el sucre i reservem.

3

Retirem del foc l'agar-agar, barregem amb la fruita i el sucre i el tornem a posar al foc. Removem sense parar durant 2 minuts. Passat aquest temps, tirem mescla en el motlle i deixem refredar a temperatura ambient. Pots utilitzar la forma del motlle de glaçons o la d'altres que siguin mes particulars.

4

En una hora ho tindrem llest. Si hem fet bastant quantitat, el millor serà guardar-les en el frigorífic. Que aprofiti!

Llaminadures de fruita