CategoriaDificultat Principiant

Col·loquem les cloïsses en un bol ple d'aigua i les deixem en remull perquè deixin anar residus de sorra...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat20 minsTemps total40 mins

Ingredients

 100 ml de nata líquida
 100 g de pernil ibèric
 2 tbsp d'oli d'oliva verge extra
 1 kg de meló de pell de gripau (o al gust)
 pebre
 sal

Elaboració

1

Dividim el meló en trossos i reservem un. Pelem la resta del meló, tallem la carn en trossos i el triturem amb una batedora elèctrica juntament amb la nata, la sal, el pebre i l'oli d'oliva verge extra. Colem bé la mescla usant un colador xinès.

2

Amb l'ajuda d'una cullera "saca bocades", extraiem boletes del tall de meló que hem reservat prèviament.

3

Repartim la sopa en bols, afegim les boletes de meló i els encenalls de pernil ibèric. Et recomanem saltar-les un parell de minuts en la paella, perquè el toc cruixent li d'un contrast interessant.

 

Ingredients

 100 ml de nata líquida
 100 g de pernil ibèric
 2 tbsp d'oli d'oliva verge extra
 1 kg de meló de pell de gripau (o al gust)
 pebre
 sal

Directions

1

Dividim el meló en trossos i reservem un. Pelem la resta del meló, tallem la carn en trossos i el triturem amb una batedora elèctrica juntament amb la nata, la sal, el pebre i l'oli d'oliva verge extra. Colem bé la mescla usant un colador xinès.

2

Amb l'ajuda d'una cullera "saca bocades", extraiem boletes del tall de meló que hem reservat prèviament.

3

Repartim la sopa en bols, afegim les boletes de meló i els encenalls de pernil ibèric. Et recomanem saltar-les un parell de minuts en la paella, perquè el toc cruixent li d'un contrast interessant.

Sopa de meló amb pernil