CategoriaDificultat Principiant

Fundi el cacau en una olla. Quan ja estigui fos, afegeix la...

Racions2 Servings
Temps de preparació15 minsTemps de cuinat30 minsTemps total45 mins

Ingredients

 2 ous
 1 tassa gran de farina de castanyes
 1 tassa gran de sucre d'emplafona SPAR
 75 g de mantega SPAR
 ½ tassa de cacau en pols
 nous

Elaboració

1

Fundi el cacau en una olla. Quan ja estigui fos, afegeix la mantega i mescla.

2

En un bol, bat els 2 ous i afegeix el sucre. Mescla amb les varetes i, després, afegeix-lo a l'olla de la xocolata. Remou.

3

Incorpora la farina i les nous. Precalenta el forn a 180 °C.

4

Folra una font per a forn amb paper vegetal i tira la massa. Enforna fins que es dauri.

 

Ingredients

 2 ous
 1 tassa gran de farina de castanyes
 1 tassa gran de sucre d'emplafona SPAR
 75 g de mantega SPAR
 ½ tassa de cacau en pols
 nous

Directions

1

Fundi el cacau en una olla. Quan ja estigui fos, afegeix la mantega i mescla.

2

En un bol, bat els 2 ous i afegeix el sucre. Mescla amb les varetes i, després, afegeix-lo a l'olla de la xocolata. Remou.

3

Incorpora la farina i les nous. Precalenta el forn a 180 °C.

4

Folra una font per a forn amb paper vegetal i tira la massa. Enforna fins que es dauri.

Brownie