CategoriaDificultatIntermitja

Tritura les galetes i fica-les...

Racions2 Servings
Temps de preparació15 minsTemps de cuinat4 hrs 3 minsTemps total4 hrs 18 mins

Ingredients

 4 Iogurts grecs SPAR
 1 Mango
 6 Galetes Digestive Spar
 Suc d'una llimona
 Suc d'una taronja
 4 fulles de gelatina neutra
 6 cullerades de sucre morè
 6 fulles de menta fresca

Elaboració

1

Tritura les galetes i fica-les com a base en un tarret.

2

Calenta la llimona i dissol 2 fulles de gelatina deshidratada. Fes una mescla amb el iogurt i fica una capa a sobre de la galeta.

3

Fica en el triturador el mango, el sucre, la menta i la taronja calenta amb les altres dues fulles de gelatina dissoltes.

4

Bat fins a fer una crema i fica-la de capa superior en el tarret.

 

Ingredients

 4 Iogurts grecs SPAR
 1 Mango
 6 Galetes Digestive Spar
 Suc d'una llimona
 Suc d'una taronja
 4 fulles de gelatina neutra
 6 cullerades de sucre morè
 6 fulles de menta fresca

Directions

1

Tritura les galetes i fica-les com a base en un tarret.

2

Calenta la llimona i dissol 2 fulles de gelatina deshidratada. Fes una mescla amb el iogurt i fica una capa a sobre de la galeta.

3

Fica en el triturador el mango, el sucre, la menta i la taronja calenta amb les altres dues fulles de gelatina dissoltes.

4

Bat fins a fer una crema i fica-la de capa superior en el tarret.

‘Mousse’ de iogurt amb ‘crumble’ i crema de mango