Macera el pollastre tallat en tires amb...
Ingredients
½ kg de pit de pollastre
1 dent d'all
1 llimona o llima
julivert picat
1 ou
corn flakes
sal
oli d'oliva SPAR
Elaboració
1
Macera el pollastre tallat en tires amb llima o llimona, julivert, oli, sal i all.
2
Aixafa els cereals dins d'una bossa.
3
Arrebossa el pollastre passant les tires primer per l'ou batut i, després, pels cereals.
4
Fregeix-les en oli calent i abundant. Treu-les i fica-les sobre un paper de cuina perquè absorbeixin l'oli que sobri.
Ingredients
½ kg de pit de pollastre
1 dent d'all
1 llimona o llima
julivert picat
1 ou
corn flakes
sal
oli d'oliva SPAR
Directions
1
Macera el pollastre tallat en tires amb llima o llimona, julivert, oli, sal i all.
2
Aixafa els cereals dins d'una bossa.
3
Arrebossa el pollastre passant les tires primer per l'ou batut i, després, pels cereals.
4
Fregeix-les en oli calent i abundant. Treu-les i fica-les sobre un paper de cuina perquè absorbeixin l'oli que sobri.