CategoriaDificultat Principiant

Macera el pollastre tallat en tires amb...

Racions2 Servings
Temps de preparació15 minsTemps de cuinat15 minsTemps total30 mins

Ingredients

 ½ kg de pit de pollastre
 1 dent d'all
 1 llimona o llima
 julivert picat
 1 ou
 corn flakes
 sal
 oli d'oliva SPAR

Elaboració

1

Macera el pollastre tallat en tires amb llima o llimona, julivert, oli, sal i all.

2

Aixafa els cereals dins d'una bossa.

3

Arrebossa el pollastre passant les tires primer per l'ou batut i, després, pels cereals.

4

Fregeix-les en oli calent i abundant. Treu-les i fica-les sobre un paper de cuina perquè absorbeixin l'oli que sobri.

 

Ingredients

 ½ kg de pit de pollastre
 1 dent d'all
 1 llimona o llima
 julivert picat
 1 ou
 corn flakes
 sal
 oli d'oliva SPAR

Directions

1

Macera el pollastre tallat en tires amb llima o llimona, julivert, oli, sal i all.

2

Aixafa els cereals dins d'una bossa.

3

Arrebossa el pollastre passant les tires primer per l'ou batut i, després, pels cereals.

4

Fregeix-les en oli calent i abundant. Treu-les i fica-les sobre un paper de cuina perquè absorbeixin l'oli que sobri.

‘Fingers’ de pollastre arrebossats amb ‘krispies’