CategoriaDificultat Principiant

Mescla les pipes, les panses i el bicarbonat en un...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat25 minsTemps total45 mins

Ingredients

 250 g de farina d'ametlla
 2 ous
 100 g de panses sultanes
 50 g de pipes de carabassa
 2 cullerades de vinagre de poma
 2 cullerades de mel
 1 cullerada de bicarbonat sòdic

Elaboració

1

Mescla les pipes, les panses i el bicarbonat en un bol. Afegeix la meitat de la farina i barreja-ho tot bé.

2

Bat els ous amb la mel i el vinagre. Barreja-ho tot i remou. Afegeix la resta de la farina fins que adquireixi consistència.

3

Col·loca en una safata de forn amb paper vegetal la mescla i dona-li forma. Enforna a 180 graus fins que estigui daurat.

 

Ingredients

 250 g de farina d'ametlla
 2 ous
 100 g de panses sultanes
 50 g de pipes de carabassa
 2 cullerades de vinagre de poma
 2 cullerades de mel
 1 cullerada de bicarbonat sòdic

Directions

1

Mescla les pipes, les panses i el bicarbonat en un bol. Afegeix la meitat de la farina i barreja-ho tot bé.

2

Bat els ous amb la mel i el vinagre. Barreja-ho tot i remou. Afegeix la resta de la farina fins que adquireixi consistència.

3

Col·loca en una safata de forn amb paper vegetal la mescla i dona-li forma. Enforna a 180 graus fins que estigui daurat.

Pa Irlandès