CategoriaDificultat Principiant

Trosseja el salmó a mà i posa'l en un bol; afegeix el...

Racions2 Servings
Temps de preparació10 minsTemps de cuinat25 minsTemps total35 mins

Ingredients

 1 filet de salmó
 1 gra d'all
 julivert
 gingebre
 sal

Elaboració

1

Trosseja el salmó a mà i posa'l en un bol.

2

Afegeix l'all picat, el gingebre, la sal i el julivert. Barreja-ho tot.

3

Fes boles amb la massa i aixafa-les per a donar-los forma d'hamburguesa.

4

Fregeix-les en la paella amb una mica d'oli i estaran llestes.

5

Pots menjar-les soles o ficades en pa i acompanyades d'enciam, ceba i la salsa que més t'agradi.

 

Ingredients

 1 filet de salmó
 1 gra d'all
 julivert
 gingebre
 sal

Directions

1

Trosseja el salmó a mà i posa'l en un bol.

2

Afegeix l'all picat, el gingebre, la sal i el julivert. Barreja-ho tot.

3

Fes boles amb la massa i aixafa-les per a donar-los forma d'hamburguesa.

4

Fregeix-les en la paella amb una mica d'oli i estaran llestes.

5

Pots menjar-les soles o ficades en pa i acompanyades d'enciam, ceba i la salsa que més t'agradi.

Hamburguesa de Salmó