Trosseja el salmó a mà i posa'l en un bol; afegeix el...
Ingredients
1 filet de salmó
1 gra d'all
julivert
gingebre
sal
Elaboració
1
Trosseja el salmó a mà i posa'l en un bol.
2
Afegeix l'all picat, el gingebre, la sal i el julivert. Barreja-ho tot.
3
Fes boles amb la massa i aixafa-les per a donar-los forma d'hamburguesa.
4
Fregeix-les en la paella amb una mica d'oli i estaran llestes.
5
Pots menjar-les soles o ficades en pa i acompanyades d'enciam, ceba i la salsa que més t'agradi.
Ingredients
1 filet de salmó
1 gra d'all
julivert
gingebre
sal
Directions
1
Trosseja el salmó a mà i posa'l en un bol.
2
Afegeix l'all picat, el gingebre, la sal i el julivert. Barreja-ho tot.
3
Fes boles amb la massa i aixafa-les per a donar-los forma d'hamburguesa.
4
Fregeix-les en la paella amb una mica d'oli i estaran llestes.
5
Pots menjar-les soles o ficades en pa i acompanyades d'enciam, ceba i la salsa que més t'agradi.