CategoriaDificultatIntermitja

Preescalfem el forn a 200è mentre preparem els ingredients. Col·loquem les peces de pollastre en una font de forn i afegim oli d'oliva. Salpebrem el pollastre i li afegim el pebre vermell dolç...

Racions2 Servings
Temps de preparació30 minsTemps de cuinat35 minsTemps total1 hr 5 mins

Ingredients

 1 pollastre net trossejat
 2 mandarines
 30 ml d'oli d'oliva verge extra
 20 ml de mel
 40 ml de vermut vermell
 1 cullerada petita de pebre vermell dolç
 1 cullerada petita de farigola seca
 pebre negre mòlt
 sal

Elaboració

1

Preescalfem el forn a 200º mentre preparem els ingredients. Col·loquem les peces de pollastre en una font de forn i afegim oli d'oliva. Salpebrem el pollastre i li afegim el pebre roig dolç.

2

Espremem el suc d'una mandarina i el tirem per sobre del pollastre. Enfornem durant 30 minuts.

3

Traiem la font del forn, pelem l'altra mandarina en rodanxes i la repartim en la safata. En un bol fem la mescla de la mel amb el vermut i ho repartim pel pollastre. Afegim també la farigola.

4

Tornem a introduir el pollastre fins que estigui al punt (uns 15-20 minutos més).

5

Retirem les peces de pollastre i la mandarina rostida. Procedim a servir-ho en un plat afegint el suc de la safata per damunt (prèviament colat).

Ja ho tenim!

Ingredients

 1 pollastre net trossejat
 2 mandarines
 30 ml d'oli d'oliva verge extra
 20 ml de mel
 40 ml de vermut vermell
 1 cullerada petita de pebre vermell dolç
 1 cullerada petita de farigola seca
 pebre negre mòlt
 sal

Directions

1

Preescalfem el forn a 200º mentre preparem els ingredients. Col·loquem les peces de pollastre en una font de forn i afegim oli d'oliva. Salpebrem el pollastre i li afegim el pebre roig dolç.

2

Espremem el suc d'una mandarina i el tirem per sobre del pollastre. Enfornem durant 30 minuts.

3

Traiem la font del forn, pelem l'altra mandarina en rodanxes i la repartim en la safata. En un bol fem la mescla de la mel amb el vermut i ho repartim pel pollastre. Afegim també la farigola.

4

Tornem a introduir el pollastre fins que estigui al punt (uns 15-20 minutos més).

5

Retirem les peces de pollastre i la mandarina rostida. Procedim a servir-ho en un plat afegint el suc de la safata per damunt (prèviament colat).

Ja ho tenim!

Pollastre al forn a la mandarina