Preescalfem el forn a 200è mentre preparem els ingredients. Col·loquem les peces de pollastre en una font de forn i afegim oli d'oliva. Salpebrem el pollastre i li afegim el pebre vermell dolç...
Ingredients
Elaboració
Preescalfem el forn a 200º mentre preparem els ingredients. Col·loquem les peces de pollastre en una font de forn i afegim oli d'oliva. Salpebrem el pollastre i li afegim el pebre roig dolç.
Espremem el suc d'una mandarina i el tirem per sobre del pollastre. Enfornem durant 30 minuts.
Traiem la font del forn, pelem l'altra mandarina en rodanxes i la repartim en la safata. En un bol fem la mescla de la mel amb el vermut i ho repartim pel pollastre. Afegim també la farigola.
Tornem a introduir el pollastre fins que estigui al punt (uns 15-20 minutos més).
Retirem les peces de pollastre i la mandarina rostida. Procedim a servir-ho en un plat afegint el suc de la safata per damunt (prèviament colat).
Ja ho tenim!
Ingredients
Directions
Preescalfem el forn a 200º mentre preparem els ingredients. Col·loquem les peces de pollastre en una font de forn i afegim oli d'oliva. Salpebrem el pollastre i li afegim el pebre roig dolç.
Espremem el suc d'una mandarina i el tirem per sobre del pollastre. Enfornem durant 30 minuts.
Traiem la font del forn, pelem l'altra mandarina en rodanxes i la repartim en la safata. En un bol fem la mescla de la mel amb el vermut i ho repartim pel pollastre. Afegim també la farigola.
Tornem a introduir el pollastre fins que estigui al punt (uns 15-20 minutos més).
Retirem les peces de pollastre i la mandarina rostida. Procedim a servir-ho en un plat afegint el suc de la safata per damunt (prèviament colat).
Ja ho tenim!