Escalfa la llet condensada...
Ingredients
Elaboració
Escalfa la llet condensada a foc molt lent al costat del coco ratllat. Retira del foc quan la llet condensada es torni líquida i deixa-la refredar. Tapa amb film transparent i deixa reposar en la nevera durant un mínim de 4 hores.
Retira-ho de la nevera i forma boletes de la grandària d'una nou. Reserva-les de nou en la nevera perquè estiguin bé fredes.
Mentrestant, prepara la cobertura. Tala en trossos petits la xocolata, col·loca'l en una cazuelita i fundi'l al bany maria.
Punxa les tòfones de llet condensada i banya-les en la xocolata. Col·loca-les sobre una reixeta perquè escorrin l'excés de xocolata.
Abans que la cobertura de xocolata s'assequi i s'endureixi, empolvora les tòfones amb coco ratllat i deixa-les refredar per complet.
Ingredients
Directions
Escalfa la llet condensada a foc molt lent al costat del coco ratllat. Retira del foc quan la llet condensada es torni líquida i deixa-la refredar. Tapa amb film transparent i deixa reposar en la nevera durant un mínim de 4 hores.
Retira-ho de la nevera i forma boletes de la grandària d'una nou. Reserva-les de nou en la nevera perquè estiguin bé fredes.
Mentrestant, prepara la cobertura. Tala en trossos petits la xocolata, col·loca'l en una cazuelita i fundi'l al bany maria.
Punxa les tòfones de llet condensada i banya-les en la xocolata. Col·loca-les sobre una reixeta perquè escorrin l'excés de xocolata.
Abans que la cobertura de xocolata s'assequi i s'endureixi, empolvora les tòfones amb coco ratllat i deixa-les refredar per complet.