CategoriaDificultat Principiant

Agafem els pollastres...

Racions2 Servings
Temps de preparació10 minsTemps de cuinat40 minsTemps total50 mins

Ingredients

 12 Pebrots del piquillo
 400 g de Bacallà en lloms
 60 g de ceba
 1 gra d'all
 25 g de Farina de blat
 425 ml de Llet
 25 ml Oli d'oliva verge extra SPAR
 8 Pebrots del piquillo per a la salsa
 40 g de ceba per a la salsa
 1 gra d'all per a la salsa
 325 ml de Nata liquida per a la salsa
 15 ml d'Oliva d'oliva Verge extra Spar per a la salsa
 100 g de gambes

Elaboració

1

Posem l'oli en una paella, a continuació afegim la ceba i els alls tot ben picat i ho deixem cuinant durant 10 minuts.

2

Afegim els lloms de bacallà que haurem dessalat prèviament, durant un dia o dos.

3

A mesura que es va cuinant el peix l'anem separant les lesques. Quan deixi d'estar transparent afegim la farina, removent bé perquè es cuini durant uns minuts.

4

Agreguem les gambes i ofeguem tot junt. Anem afegint la llet per a formar la beixamel. Coem sense deixar de remoure fins que espesseixi, rectifiquem de sal, retirem i deixem refredar.

5

Per a la salsa, començarem picant la ceba i els alls en l'oli. Una vegada estigui ja transparent afegim els pebrots i saltejem tot durant cinc o sis minuts. Agreguem la nata líquida i deixem reduir, triturem amb una batedora.

6

Quan la salsa estigui feta, emplenem els pebrots, els col·loquem en una cassola, aboquem per damunt la salsa i els enfornem a 180 graus durant 15 minuts.

 

Ingredients

 12 Pebrots del piquillo
 400 g de Bacallà en lloms
 60 g de ceba
 1 gra d'all
 25 g de Farina de blat
 425 ml de Llet
 25 ml Oli d'oliva verge extra SPAR
 8 Pebrots del piquillo per a la salsa
 40 g de ceba per a la salsa
 1 gra d'all per a la salsa
 325 ml de Nata liquida per a la salsa
 15 ml d'Oliva d'oliva Verge extra Spar per a la salsa
 100 g de gambes

Directions

1

Posem l'oli en una paella, a continuació afegim la ceba i els alls tot ben picat i ho deixem cuinant durant 10 minuts.

2

Afegim els lloms de bacallà que haurem dessalat prèviament, durant un dia o dos.

3

A mesura que es va cuinant el peix l'anem separant les lesques. Quan deixi d'estar transparent afegim la farina, removent bé perquè es cuini durant uns minuts.

4

Agreguem les gambes i ofeguem tot junt. Anem afegint la llet per a formar la beixamel. Coem sense deixar de remoure fins que espesseixi, rectifiquem de sal, retirem i deixem refredar.

5

Per a la salsa, començarem picant la ceba i els alls en l'oli. Una vegada estigui ja transparent afegim els pebrots i saltejem tot durant cinc o sis minuts. Agreguem la nata líquida i deixem reduir, triturem amb una batedora.

6

Quan la salsa estigui feta, emplenem els pebrots, els col·loquem en una cassola, aboquem per damunt la salsa i els enfornem a 180 graus durant 15 minuts.

Pebrots farcits de bacallà i gambes