Confit d’ànec

/Confit d’ànec

Confit d’ànec

CategoriaDificultat Principiant

Preescalfem el forn a 150 °C, a foc molt lent, escalfem la ceba amb el sucre, quan vegem que la ceba comença a agafar color, afegim 125 ml. de Moscatell. Quan s'evapori l'alcohol, el retirem del foc i reservem...

Racions2 Racions
Temps de preparació20 min.

Ingredients

 4 cuixes d'ànec
 1 ceba tendra tallada en juliana
 1 cullerada de sucre morè
 250 ml de Moscatell
 1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge extra
 2 llimones, 1 manat d'anet fresc
 sal
 pebre negre
 julivert mòlt

Elaboració

1

Preescalfem el forn a 150 °C.

2

A foc molt lent, escalfem la ceba amb el sucre.

3

Quan vegem que la ceba comença a agafar color, afegim 125 ml. de Moscatell. Quan s'evapori l'alcohol, el retirem del foc i reservem.

4

Introduïm en el forn la carn prèviament condimentada (amb sal, pebre i julivert) i banyada en la resta de Moscatell.

5

Passats 30 minuts, li donem la volta aprofitant l'absorció dels sucs despresos de la cocció. Esperem altres 30 minuts més i retirem del foc.

6

Triturem la ceba caramel·litzada amb els sucs de la carn.

Ingredients

 4 cuixes d'ànec
 1 ceba tendra tallada en juliana
 1 cullerada de sucre morè
 250 ml de Moscatell
 1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge extra
 2 llimones, 1 manat d'anet fresc
 sal
 pebre negre
 julivert mòlt

Instruccions

1

Preescalfem el forn a 150 °C.

2

A foc molt lent, escalfem la ceba amb el sucre.

3

Quan vegem que la ceba comença a agafar color, afegim 125 ml. de Moscatell. Quan s'evapori l'alcohol, el retirem del foc i reservem.

4

Introduïm en el forn la carn prèviament condimentada (amb sal, pebre i julivert) i banyada en la resta de Moscatell.

5

Passats 30 minuts, li donem la volta aprofitant l'absorció dels sucs despresos de la cocció. Esperem altres 30 minuts més i retirem del foc.

6

Triturem la ceba caramel·litzada amb els sucs de la carn.

Confit d’ànec
2020-05-25T12:54:01+02:00