Preescalfem el forn a 180ºC, rentem molt bé els albercocs, els assequem, els partim per la meitat i llevem la llavor. Reservem...
Ingredients
Elaboració
Preescalfem el forn a 180ºC.
Rentem molt bé els albercocs, els assequem, els partim per la meitat i llevem la llavor. Reservem.
Batem molt bé els ous i els barregem amb la farina, la llet de coco, l'oli, la ralladura de llimona, l'edulcorant i el llevat. Barregem amb molt d'afecte fins a deixar tots els ingredients ben integrats.
Posem la nostra mescla dins dels motlles, col·loquem damunt els albercocs partits i ho introduïm al forn fins que apreciem un to daurat en la part superior.
Una vegada ho traguem del forn, deixem reposar uns 10 minuts.
Ingredients
Directions
Preescalfem el forn a 180ºC.
Rentem molt bé els albercocs, els assequem, els partim per la meitat i llevem la llavor. Reservem.
Batem molt bé els ous i els barregem amb la farina, la llet de coco, l'oli, la ralladura de llimona, l'edulcorant i el llevat. Barregem amb molt d'afecte fins a deixar tots els ingredients ben integrats.
Posem la nostra mescla dins dels motlles, col·loquem damunt els albercocs partits i ho introduïm al forn fins que apreciem un to daurat en la part superior.
Una vegada ho traguem del forn, deixem reposar uns 10 minuts.