Granissat de síndria

/Granissat de síndria

Granissat de síndria

CategoriaDificultat Principiant

Barregem l'aigua amb el sucre i l'escalfem. Removem fins que es dissolgui i es cogui 2 minuts més. Retirem i deixem refredar....

Racions2 Racions
Temps de preparació40 min.

Ingredients

 500 g de síndria en daus sense llavors
 80 ml de suc de llima fresc
 125 ml d'aigua mineral
 1 troç de gingebre
 60 g de sucre
 sal

Elaboració

1

Barregem l'aigua amb el sucre i l'escalfem. Removem fins que es dissolgui i es cogui 2 minuts més. Retirem i deixem refredar.

2

Rentem la llima, l'assequem i rallem la pell. L'espremem i filtrem el suc. Pelem i rallem el gingebre.

3

Triturem la polpa de la síndria, retirant les llavors, trossejant i posant-la en la batedora amb el suc de llima, el gingebre, l'almívar i la sal. Triturem bé.

4

Congelem la preparació 30 minuts, removem amb una forquilla i ho deixem en el congelador 3 hores més.

5

Triturem i repartim en granissat decorat a la ralladura de llima. Servim de seguida.

 

Ingredients

 500 g de síndria en daus sense llavors
 80 ml de suc de llima fresc
 125 ml d'aigua mineral
 1 troç de gingebre
 60 g de sucre
 sal

Instruccions

1

Barregem l'aigua amb el sucre i l'escalfem. Removem fins que es dissolgui i es cogui 2 minuts més. Retirem i deixem refredar.

2

Rentem la llima, l'assequem i rallem la pell. L'espremem i filtrem el suc. Pelem i rallem el gingebre.

3

Triturem la polpa de la síndria, retirant les llavors, trossejant i posant-la en la batedora amb el suc de llima, el gingebre, l'almívar i la sal. Triturem bé.

4

Congelem la preparació 30 minuts, removem amb una forquilla i ho deixem en el congelador 3 hores més.

5

Triturem i repartim en granissat decorat a la ralladura de llima. Servim de seguida.

Granissat de síndria
2020-06-11T13:08:36+02:00