Primer realitzem el puré de castanyes: posem les castanyes a coure en aigua amb una mica de sal. Les deixem 20 minuts i les retirem. Quan estiguin fredes procedim a pelar-les i aboquem 220 ml de llet per damunt, prèviament escalfada. Incorporem la mantega i deixem que es fongui amb la calor de la llet, afegim un polsim de sal i triturem...
Ingredients
Elaboració
Primer realitzem el puré de castanyes: posem les castanyes a coure en aigua amb una mica de sal. Les deixem 20 minuts i les retirem. Quan estiguin fredes procedim a pelar-les i aboquem 220 ml de llet per damunt, prèviament escalfada. Incorporem la mantega i deixem que es fongui amb la calor de la llet, afegim un polsim de sal i triturem.
Seguim amb la Panna Cotta: posem en un cassó 300ml de llet, la nata, el sucre i el puré de castanyes. Removem bé i posem les fulles de gelatina en remull.
Quan comenci a bullir, retirem del foc i continuem removent un parell de minuts. Eixuguem bé la gelatina i la incorporem al cassó mentre seguim barrejant
Aboquem la barreja en el motlle i la deixem reposar fins que es temperi. Després la introduïm en el frigorífic i esperem que estigui totalment quallada (si podem deixar-lo 12 hores molt millor).
Emplatem la panna cotta com més ens agradi i afegim el caramel líquid o la mescla que hàgim triat. També podem afegir una castanya bullida en la part superior per a donar-li un toc especial. Ja ho tenim!
Ingredients
Directions
Primer realitzem el puré de castanyes: posem les castanyes a coure en aigua amb una mica de sal. Les deixem 20 minuts i les retirem. Quan estiguin fredes procedim a pelar-les i aboquem 220 ml de llet per damunt, prèviament escalfada. Incorporem la mantega i deixem que es fongui amb la calor de la llet, afegim un polsim de sal i triturem.
Seguim amb la Panna Cotta: posem en un cassó 300ml de llet, la nata, el sucre i el puré de castanyes. Removem bé i posem les fulles de gelatina en remull.
Quan comenci a bullir, retirem del foc i continuem removent un parell de minuts. Eixuguem bé la gelatina i la incorporem al cassó mentre seguim barrejant
Aboquem la barreja en el motlle i la deixem reposar fins que es temperi. Després la introduïm en el frigorífic i esperem que estigui totalment quallada (si podem deixar-lo 12 hores molt millor).
Emplatem la panna cotta com més ens agradi i afegim el caramel líquid o la mescla que hàgim triat. També podem afegir una castanya bullida en la part superior per a donar-li un toc especial. Ja ho tenim!