Netejar els bolets i trossejar...
Ingredients
Elaboració
Netejar els bolets i trossejar les peces més grans. Bullir-les en aigua durant 10 minuts. Escórrer-les i reservar l'aigua de la cocció. Assecar els bolets sobre un drap net. Escalfar la resta dels ingredients en un cassó (menys la perdiu i les cebtes), fins que el sucre estigui dissolt per complet. Apagar el foc i agregar els bolets; remoure i deixar en infusió de 5 a 10 minuts (segons la intensitat que es vulgui donar a l'escabetx). Afegir l'aigua de la cocció dels bolets, tornar a remoure i deixar reposar. Passar a pots de vidre amb tancament hermètic i reservar en la nevera fins al moment d'utilitzar.
En el moment de servir, trossejar la perdiu i barrejar la carn amb els bolets escorreguts (abans, temperar-les en el seu suc). Disposar en els plats i amanir amb l'escabetx emulsionat amb oli d'oliva (1 cullerada d'oli per 5 d'escabetx). Acompanyar amb les cebetes setinades.
Ingredients
Directions
Netejar els bolets i trossejar les peces més grans. Bullir-les en aigua durant 10 minuts. Escórrer-les i reservar l'aigua de la cocció. Assecar els bolets sobre un drap net. Escalfar la resta dels ingredients en un cassó (menys la perdiu i les cebtes), fins que el sucre estigui dissolt per complet. Apagar el foc i agregar els bolets; remoure i deixar en infusió de 5 a 10 minuts (segons la intensitat que es vulgui donar a l'escabetx). Afegir l'aigua de la cocció dels bolets, tornar a remoure i deixar reposar. Passar a pots de vidre amb tancament hermètic i reservar en la nevera fins al moment d'utilitzar.
En el moment de servir, trossejar la perdiu i barrejar la carn amb els bolets escorreguts (abans, temperar-les en el seu suc). Disposar en els plats i amanir amb l'escabetx emulsionat amb oli d'oliva (1 cullerada d'oli per 5 d'escabetx). Acompanyar amb les cebetes setinades.