Escola de Frescos, Fragadis aposta per la formació constant i professionalitzada

Dins dels pilars bàsics del pla empresarial de Fragadis, la formació del personal ocupa un paper primordial ja que amb aquesta s’intenta fer un pas més cap a l’excel·lència en el servei.

Per això, ja fa dos anys es va impulsar des de Fragadis l’Escola de Frescos, que compta amb un pla de formació destinat a la capacitació professional de les noves incorporacions, però també a impulsar la promoció de les persones treballadores ja dins la plantilla de la empresa.

L’Escola de Frescos neix amb la idea de comptar amb una plantilla altament formada en àrees prioritàries en el servei al client com són les seccions ateses de peixateria i carnisseria, ja que es caracteritzen per ser de gran responsabilitat de cara al servei prestat als clients on el personal no només es dedica a vendre el producte, sinó que és capaç d’informar-ne i aconsellar sobre possibles receptes i elaboracions.

Al llarg d’aquest pla de formació s’instrueix els participants en diferents dots comercials i coneixements frescos de la mà d’experts que compten amb una àmplia experiència en la matèria que els formaran sobre les diferents fórmules de presentació, les propietats nutricionals dels aliments i les seues aplicacions culinàries. La formació donada contempla des del coneixement de l’assortiment amb què es treballa fins als diferents processos de manipulació (el correcte especejament, filetejat, tall, etc.) passant per ensenyaments en seguretat alimentària i atenció al client.

Un cop completada la formació, els aprenents són ubicats a les seccions de carnisseria i peixateria de les botigues on aplicaran de forma pràctica tot allò après sempre sota la supervisió d’un professional altament qualificat.

La incursió de l’Escola de Frescos com a pla de formació permet a Fragadis tenir al capdavant de les seccions personal totalment qualificat, i llest per oferir i servir la millor qualitat i frescor dels seus productes i com hem dit, avançar en l’excel·lència cap als clients .