CategoriaDificultatIntermitja

En una paella amb oli escalfem els...

Racions2 Servings
Temps de preparació10 minsTemps de cuinat30 minsTemps total40 mins

Ingredients

 8 lloms de bacallà suprem SPAR
 2 pebrots vermells rostits
 3 patates
 2 cebes
 1 fulla de llorer SPAR
 400 g de tomàquet triturat SPAR
 Oli d'oliva verge extra SPAR
 1 cullerada de pebre roig dolç SPAR
 1 got d'aigua

Elaboració

1

En una paella amb oli escalfem els grans d'all picats i la ceba tallada en juliana. Afegim el tomàquet triturat, el llorer, el pebre roig dolç, les patates trossejades i l'aigua. Deixem coure 10 min.

2

Incorporem els pebrots tallats en juliana i cuinem altres 5 min.

3

Repartim les verdures escalfades en una font apta per a forn i damunt col·loquem els trossos de bacallà amb la pell cap avall i els reguem amb oli. Enfornem 15 min. a 180 °C.

 

Ingredients

 8 lloms de bacallà suprem SPAR
 2 pebrots vermells rostits
 3 patates
 2 cebes
 1 fulla de llorer SPAR
 400 g de tomàquet triturat SPAR
 Oli d'oliva verge extra SPAR
 1 cullerada de pebre roig dolç SPAR
 1 got d'aigua

Directions

1

En una paella amb oli escalfem els grans d'all picats i la ceba tallada en juliana. Afegim el tomàquet triturat, el llorer, el pebre roig dolç, les patates trossejades i l'aigua. Deixem coure 10 min.

2

Incorporem els pebrots tallats en juliana i cuinem altres 5 min.

3

Repartim les verdures escalfades en una font apta per a forn i damunt col·loquem els trossos de bacallà amb la pell cap avall i els reguem amb oli. Enfornem 15 min. a 180 °C.

Bacallà al Forn en llit de verdures