En una paella amb oli escalfem els...
Ingredients
Elaboració
En una paella amb oli escalfem els grans d'all picats i la ceba tallada en juliana. Afegim el tomàquet triturat, el llorer, el pebre roig dolç, les patates trossejades i l'aigua. Deixem coure 10 min.
Incorporem els pebrots tallats en juliana i cuinem altres 5 min.
Repartim les verdures escalfades en una font apta per a forn i damunt col·loquem els trossos de bacallà amb la pell cap avall i els reguem amb oli. Enfornem 15 min. a 180 °C.
Ingredients
Directions
En una paella amb oli escalfem els grans d'all picats i la ceba tallada en juliana. Afegim el tomàquet triturat, el llorer, el pebre roig dolç, les patates trossejades i l'aigua. Deixem coure 10 min.
Incorporem els pebrots tallats en juliana i cuinem altres 5 min.
Repartim les verdures escalfades en una font apta per a forn i damunt col·loquem els trossos de bacallà amb la pell cap avall i els reguem amb oli. Enfornem 15 min. a 180 °C.