CategoriaDificultatIntermitja

Agafem els pollastres...

Racions2 Servings
Temps de preparació10 minsTemps de cuinat1 hr 20 minsTemps total1 hr 30 mins

Ingredients

 1 pollastre "picantón" net (1 per persona)
 2 llimones
 80 g orelluts SPAR
 12 escalunyes (o un parell de cebes mitjanes)
 6 grans d'all
 200 ml de de brou de pollastre SPAR
 Oli d'oliva verge extra SPAR
 Sal SPAR
 Pebre SPAR

Elaboració

1

Agafem els pollastres, assaonem amb les fines herbes l'interior de cadascun d'ells i introduïm mitja llimona i salpebrem.

2

Els col·loquem en la font de forn, afegim un bon doll d'oli, les escalunyes, els orelluts, els grans d'all i el brou.

3

Precalfem el forn a 150 °C i enfornem durant una hora aprox., tirant-li la seva pròpia salsa per damunt cada 20 minutos i canviant-los de posició. Els podem acompanyar amb pastanagues baby. Que aprofiti!

 

Ingredients

 1 pollastre "picantón" net (1 per persona)
 2 llimones
 80 g orelluts SPAR
 12 escalunyes (o un parell de cebes mitjanes)
 6 grans d'all
 200 ml de de brou de pollastre SPAR
 Oli d'oliva verge extra SPAR
 Sal SPAR
 Pebre SPAR

Directions

1

Agafem els pollastres, assaonem amb les fines herbes l'interior de cadascun d'ells i introduïm mitja llimona i salpebrem.

2

Els col·loquem en la font de forn, afegim un bon doll d'oli, les escalunyes, els orelluts, els grans d'all i el brou.

3

Precalfem el forn a 150 °C i enfornem durant una hora aprox., tirant-li la seva pròpia salsa per damunt cada 20 minutos i canviant-los de posició. Els podem acompanyar amb pastanagues baby. Que aprofiti!

Pollastre “picantón” amb orelluts