Tira oli d'oliva en una paella, la farina, la llet, sal i nou moscada al gust. Retira quan...
Ingredients
Elaboració
Tira oli d'oliva en una paella, la farina, la llet, sal i nou moscada al gust. Retira quan estigui feta la beixamel.
Posa l'albergínia en rodanxes en la paella i torra-les per tots dos costats. Reserva.
Daura la carn amb la menta, el tomàquet, l'all, el pebre i la canyella. Reserva també.
Pinta una font de forn amb oli. Fes una base d'albergínies, cobreix-la amb carn i, després, amb beixamel.
Posa formatge ratllat per damunt, si ho desitges, i enforna a 180 °C durant 20 minuts fins que estigui daurada. A gaudir!
Ingredients
Directions
Tira oli d'oliva en una paella, la farina, la llet, sal i nou moscada al gust. Retira quan estigui feta la beixamel.
Posa l'albergínia en rodanxes en la paella i torra-les per tots dos costats. Reserva.
Daura la carn amb la menta, el tomàquet, l'all, el pebre i la canyella. Reserva també.
Pinta una font de forn amb oli. Fes una base d'albergínies, cobreix-la amb carn i, després, amb beixamel.
Posa formatge ratllat per damunt, si ho desitges, i enforna a 180 °C durant 20 minuts fins que estigui daurada. A gaudir!