CategoriaDificultatIntermitja

Tira oli d'oliva en una paella, la farina, la llet, sal i nou moscada al gust. Retira quan...

Racions2 Servings
Temps de preparació30 minsTemps de cuinat40 minsTemps total1 hr 10 mins

Ingredients

 500 g de carn picada de vaca ecològica
 3 cebolles
 3 grans d'all
 4 tomàquets madurs
 oli d'oliva SPAR
 sal
 pebre negre
 400 ml de llet sense lactosa SPAR
 40 g de farina sense gluten
 nou moscada
 canyella

Elaboració

1

Tira oli d'oliva en una paella, la farina, la llet, sal i nou moscada al gust. Retira quan estigui feta la beixamel.

2

Posa l'albergínia en rodanxes en la paella i torra-les per tots dos costats. Reserva.

3

Daura la carn amb la menta, el tomàquet, l'all, el pebre i la canyella. Reserva també.

4

Pinta una font de forn amb oli. Fes una base d'albergínies, cobreix-la amb carn i, després, amb beixamel.

5

Posa formatge ratllat per damunt, si ho desitges, i enforna a 180 °C durant 20 minuts fins que estigui daurada. A gaudir!

 

Ingredients

 500 g de carn picada de vaca ecològica
 3 cebolles
 3 grans d'all
 4 tomàquets madurs
 oli d'oliva SPAR
 sal
 pebre negre
 400 ml de llet sense lactosa SPAR
 40 g de farina sense gluten
 nou moscada
 canyella

Directions

1

Tira oli d'oliva en una paella, la farina, la llet, sal i nou moscada al gust. Retira quan estigui feta la beixamel.

2

Posa l'albergínia en rodanxes en la paella i torra-les per tots dos costats. Reserva.

3

Daura la carn amb la menta, el tomàquet, l'all, el pebre i la canyella. Reserva també.

4

Pinta una font de forn amb oli. Fes una base d'albergínies, cobreix-la amb carn i, després, amb beixamel.

5

Posa formatge ratllat per damunt, si ho desitges, i enforna a 180 °C durant 20 minuts fins que estigui daurada. A gaudir!

Musaka de menta