Fem la melmelada: tallem les nespres i els posem en un bol al costat de la mesura d'aigua, sucre, la llimona i la branca de canyella...
Ingredients
Elaboració
Fem la melmelada: tallem les nespres i els posem en un bol al costat de la mesura d'aigua, sucre, la llimona i la branca de canyella. Ho deixem bullir a foc mitjà durant 35-40 minuts fins que la fruita quedi tendra i es caramel·litzi. Retirem del foc, deixem refredar, traiem la branca de canyella i batim bé.
Anem amb la base: piquem les galetes maria i fonem la mantega en el micro. La barregem amb les galetes picades i afegim un parell de cullerades de la melmelada de nespra perquè la base també tingui sabor. Posem la massa en el motlle desmuntable cobrint tota la base i la fiquem en el frigorífic.
Seguim amb la crema de formatge: en un cassó afegim el formatge, la llet i sucre i anem barrejant bé. Ho posem a foc mitjà i abans que comenci a bullir, escorrem les fulles de gelatina i les incorporem a la mescla fins que es dissolguin. Retirem del foc, esperem que es temperi i afegim la nata semi-muntada sense batre-la, només barregem. Una vegada ho tinguem ho afegim al motlle i el deixem en el frigo durant 2-3horas.
Cobrim la safata del forn amb paper vegetal i estenem els trossos de pastanaga.
Finalment, la gelatina: escalfem en un cassó la melmelada i incorporem les 3 fulles de gelatina restants ben escorregudes. Barregem fins que es dissolgui. Una vegada estigui temperada la mescla, l'afegim al pastís per damunt i deixem que es refredi un parell d'hores més.
Ingredients
Directions
Fem la melmelada: tallem les nespres i els posem en un bol al costat de la mesura d'aigua, sucre, la llimona i la branca de canyella. Ho deixem bullir a foc mitjà durant 35-40 minuts fins que la fruita quedi tendra i es caramel·litzi. Retirem del foc, deixem refredar, traiem la branca de canyella i batim bé.
Anem amb la base: piquem les galetes maria i fonem la mantega en el micro. La barregem amb les galetes picades i afegim un parell de cullerades de la melmelada de nespra perquè la base també tingui sabor. Posem la massa en el motlle desmuntable cobrint tota la base i la fiquem en el frigorífic.
Seguim amb la crema de formatge: en un cassó afegim el formatge, la llet i sucre i anem barrejant bé. Ho posem a foc mitjà i abans que comenci a bullir, escorrem les fulles de gelatina i les incorporem a la mescla fins que es dissolguin. Retirem del foc, esperem que es temperi i afegim la nata semi-muntada sense batre-la, només barregem. Una vegada ho tinguem ho afegim al motlle i el deixem en el frigo durant 2-3horas.
Cobrim la safata del forn amb paper vegetal i estenem els trossos de pastanaga.
Finalment, la gelatina: escalfem en un cassó la melmelada i incorporem les 3 fulles de gelatina restants ben escorregudes. Barregem fins que es dissolgui. Una vegada estigui temperada la mescla, l'afegim al pastís per damunt i deixem que es refredi un parell d'hores més.