Preescalfem el forn a 200ºC...
Ingredients
3 pastanagues grans
3 cullerades d'oli d'oliva
½ cullerada de sal
1 cullerada petita de comí
1 cullerada petita d'all en pols
1 cullerada petita de ceba en pols
½ cullerada de caiena
pebre negre al gust
Elaboració
1
Preescalfem el forn a 200ºC.
2
Rentem les pastanagues, les pelem i les tallem en rodanxes o tires fines, com més ens agradi!
3
Col·loquem els trossos de pastanaga en un recipient gran i afegim tot el condiment juntament amb l'oli.
4
Cobrim la safata del forn amb paper vegetal i estenem els trossos de pastanaga.
5
Enfornem a 200º durant 22-25 minuts…I llest!
Ingredients
3 pastanagues grans
3 cullerades d'oli d'oliva
½ cullerada de sal
1 cullerada petita de comí
1 cullerada petita d'all en pols
1 cullerada petita de ceba en pols
½ cullerada de caiena
pebre negre al gust
Directions
1
Preescalfem el forn a 200ºC.
2
Rentem les pastanagues, les pelem i les tallem en rodanxes o tires fines, com més ens agradi!
3
Col·loquem els trossos de pastanaga en un recipient gran i afegim tot el condiment juntament amb l'oli.
4
Cobrim la safata del forn amb paper vegetal i estenem els trossos de pastanaga.
5
Enfornem a 200º durant 22-25 minuts…I llest!