CategoriaDificultat Principiant

Preescalfem el forn a 200ºC...

Racions2 Servings
Temps de preparació5 minsTemps de cuinat25 minsTemps total30 mins

Ingredients

 3 pastanagues grans
 3 cullerades d'oli d'oliva
 ½ cullerada de sal
 1 cullerada petita de comí
 1 cullerada petita d'all en pols
 1 cullerada petita de ceba en pols
 ½ cullerada de caiena
 pebre negre al gust

Elaboració

1

Preescalfem el forn a 200ºC.

2

Rentem les pastanagues, les pelem i les tallem en rodanxes o tires fines, com més ens agradi!

3

Col·loquem els trossos de pastanaga en un recipient gran i afegim tot el condiment juntament amb l'oli.

4

Cobrim la safata del forn amb paper vegetal i estenem els trossos de pastanaga.

5

Enfornem a 200º durant 22-25 minuts…I llest!

 

Ingredients

 3 pastanagues grans
 3 cullerades d'oli d'oliva
 ½ cullerada de sal
 1 cullerada petita de comí
 1 cullerada petita d'all en pols
 1 cullerada petita de ceba en pols
 ½ cullerada de caiena
 pebre negre al gust

Directions

1

Preescalfem el forn a 200ºC.

2

Rentem les pastanagues, les pelem i les tallem en rodanxes o tires fines, com més ens agradi!

3

Col·loquem els trossos de pastanaga en un recipient gran i afegim tot el condiment juntament amb l'oli.

4

Cobrim la safata del forn amb paper vegetal i estenem els trossos de pastanaga.

5

Enfornem a 200º durant 22-25 minuts…I llest!

Xips de pastanaga al forn