CategoriaDificultat Principiant

Fem la melmelada: tallem les nespres i els posem en un bol al costat de la mesura d'aigua, sucre, la llimona i la branca de canyella...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat20 minsTemps total40 mins

Ingredients

 150 g de farina de blat
 1 cullerada sopera de sucre
 8 g de llevat en pols
 sal
 200 ml de llet
 1 ou
 1 cullerada petita de mantega
 gerds (naturals o congelats)
 sucre glass

Elaboració

1

Barregem en un bol la farina, el sucre, el llevat i la sal. Integrem bé els ingredients.

2

En un altre bol afegim l'ou junt amb la llet i batem amb unes varetes fins a barrejar totalment.

3

Afegim l'ou i la llet barrejats en el bol dels ingredients secs i removem fins a integrar bé tots els elements. Ja tenim la massa!

4

En una paella antiadherent anem afegint la massa (recomanable fer-ho amb una gerra per a controlar millor el degoteig). És important que la paella ja estigui calenta i que les cuinem a foc mig-alt, sense arribar a utilitzar la potència màxima dels nostres fogons.

5

Deixem la coca en la paella uns 40 segons i li donem la volta, deixem com a màxim 20 segons més. Podem torrar-les més o menys, com preferim.

6

Acompanyem els pancakes amb uns gerds que, consumits juntament, ens aportaran un sabor espectacular. Li donem un toc final amb el sucre glass per damunt…I voliá!

 

Ingredients

 150 g de farina de blat
 1 cullerada sopera de sucre
 8 g de llevat en pols
 sal
 200 ml de llet
 1 ou
 1 cullerada petita de mantega
 gerds (naturals o congelats)
 sucre glass

Directions

1

Barregem en un bol la farina, el sucre, el llevat i la sal. Integrem bé els ingredients.

2

En un altre bol afegim l'ou junt amb la llet i batem amb unes varetes fins a barrejar totalment.

3

Afegim l'ou i la llet barrejats en el bol dels ingredients secs i removem fins a integrar bé tots els elements. Ja tenim la massa!

4

En una paella antiadherent anem afegint la massa (recomanable fer-ho amb una gerra per a controlar millor el degoteig). És important que la paella ja estigui calenta i que les cuinem a foc mig-alt, sense arribar a utilitzar la potència màxima dels nostres fogons.

5

Deixem la coca en la paella uns 40 segons i li donem la volta, deixem com a màxim 20 segons més. Podem torrar-les més o menys, com preferim.

6

Acompanyem els pancakes amb uns gerds que, consumits juntament, ens aportaran un sabor espectacular. Li donem un toc final amb el sucre glass per damunt…I voliá!

Pancakes amb gerds