Fem la melmelada: tallem les nespres i els posem en un bol al costat de la mesura d'aigua, sucre, la llimona i la branca de canyella...
Ingredients
Elaboració
Barregem en un bol la farina, el sucre, el llevat i la sal. Integrem bé els ingredients.
En un altre bol afegim l'ou junt amb la llet i batem amb unes varetes fins a barrejar totalment.
Afegim l'ou i la llet barrejats en el bol dels ingredients secs i removem fins a integrar bé tots els elements. Ja tenim la massa!
En una paella antiadherent anem afegint la massa (recomanable fer-ho amb una gerra per a controlar millor el degoteig). És important que la paella ja estigui calenta i que les cuinem a foc mig-alt, sense arribar a utilitzar la potència màxima dels nostres fogons.
Deixem la coca en la paella uns 40 segons i li donem la volta, deixem com a màxim 20 segons més. Podem torrar-les més o menys, com preferim.
Acompanyem els pancakes amb uns gerds que, consumits juntament, ens aportaran un sabor espectacular. Li donem un toc final amb el sucre glass per damunt…I voliá!
Ingredients
Directions
Barregem en un bol la farina, el sucre, el llevat i la sal. Integrem bé els ingredients.
En un altre bol afegim l'ou junt amb la llet i batem amb unes varetes fins a barrejar totalment.
Afegim l'ou i la llet barrejats en el bol dels ingredients secs i removem fins a integrar bé tots els elements. Ja tenim la massa!
En una paella antiadherent anem afegint la massa (recomanable fer-ho amb una gerra per a controlar millor el degoteig). És important que la paella ja estigui calenta i que les cuinem a foc mig-alt, sense arribar a utilitzar la potència màxima dels nostres fogons.
Deixem la coca en la paella uns 40 segons i li donem la volta, deixem com a màxim 20 segons més. Podem torrar-les més o menys, com preferim.
Acompanyem els pancakes amb uns gerds que, consumits juntament, ens aportaran un sabor espectacular. Li donem un toc final amb el sucre glass per damunt…I voliá!