CategoriaDificultat Principiant
Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat30 minsTemps total50 mins

Ingredients

 1 llàmina de pasta de full
 Ceba
 50 g de paté
 Espàrrecs de marge
 Oli d'oliva Spar
 1 ou
 Filet de porc ibèric
 250 g de xampinyons
 2 cullerades de melmelada de gerds
 Pebre negre
 Sal

Elaboració

1

Fica a una paella l'oli, la ceba picada i els xampinyons. Salpebreu i daura. Reserva.

2

Fica el filet a una paella i daura amb una mica de sal.

3

Extén la llàmina de full i talla-la perquè quedi quadrada.

4

Fica al centre la ceba, el paté i el filet. Pinta la carn amb la melmelada.

5

Envolta el filet amb la llàmina i pinta'l amb l'ou. Fica'l al forn, juntament amb els espàrrecs i alguns xampinyons, 20 minuts a 220 graus.

 

Ingredients

 1 llàmina de pasta de full
 Ceba
 50 g de paté
 Espàrrecs de marge
 Oli d'oliva Spar
 1 ou
 Filet de porc ibèric
 250 g de xampinyons
 2 cullerades de melmelada de gerds
 Pebre negre
 Sal

Directions

1

Fica a una paella l'oli, la ceba picada i els xampinyons. Salpebreu i daura. Reserva.

2

Fica el filet a una paella i daura amb una mica de sal.

3

Extén la llàmina de full i talla-la perquè quedi quadrada.

4

Fica al centre la ceba, el paté i el filet. Pinta la carn amb la melmelada.

5

Envolta el filet amb la llàmina i pinta'l amb l'ou. Fica'l al forn, juntament amb els espàrrecs i alguns xampinyons, 20 minuts a 220 graus.

Filet Wellington de porc