Ingredients
Elaboració
Fica a una paella l'oli, la ceba picada i els xampinyons. Salpebreu i daura. Reserva.
Fica el filet a una paella i daura amb una mica de sal.
Extén la llàmina de full i talla-la perquè quedi quadrada.
Fica al centre la ceba, el paté i el filet. Pinta la carn amb la melmelada.
Envolta el filet amb la llàmina i pinta'l amb l'ou. Fica'l al forn, juntament amb els espàrrecs i alguns xampinyons, 20 minuts a 220 graus.
Ingredients
Directions
Fica a una paella l'oli, la ceba picada i els xampinyons. Salpebreu i daura. Reserva.
Fica el filet a una paella i daura amb una mica de sal.
Extén la llàmina de full i talla-la perquè quedi quadrada.
Fica al centre la ceba, el paté i el filet. Pinta la carn amb la melmelada.
Envolta el filet amb la llàmina i pinta'l amb l'ou. Fica'l al forn, juntament amb els espàrrecs i alguns xampinyons, 20 minuts a 220 graus.