CategoriaDificultat Principiant

Tallem els plàtans en rodanxes i reservem. Amb un corró aixafem el pa de motlle i l'untem de crema de cacau....

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat10 minsTemps total30 mins

Ingredients

 2 plàtans madurs
 1 pot de crema de cacau SPAR
 8 llesques de pa de motlle sense escorça
 1 tassa de llet
 1 ou batut
 sucre
 canyella
 oli d'oliva

Elaboració

1

Tallem els plàtans en rodanxes i reservem. Amb un corró aixafem el pa de motlle i l'untem de crema de cacau.

2

En els extrems del pa, col·loquem una tira de rodanxes de plàtan i l'enrotllem.

3

Partim per la meitat el pa creant petits "rolls" . Els mullem en llet, els passem per l'ou batut i els fregim amb oli bé calent.

4

Una vegada fregits (al gust de cada persona), els arrebossem en canyella i sucre.

5

Els servim fresquets i…ja els tenim!

Ingredients

 2 plàtans madurs
 1 pot de crema de cacau SPAR
 8 llesques de pa de motlle sense escorça
 1 tassa de llet
 1 ou batut
 sucre
 canyella
 oli d'oliva

Directions

1

Tallem els plàtans en rodanxes i reservem. Amb un corró aixafem el pa de motlle i l'untem de crema de cacau.

2

En els extrems del pa, col·loquem una tira de rodanxes de plàtan i l'enrotllem.

3

Partim per la meitat el pa creant petits "rolls" . Els mullem en llet, els passem per l'ou batut i els fregim amb oli bé calent.

4

Una vegada fregits (al gust de cada persona), els arrebossem en canyella i sucre.

5

Els servim fresquets i…ja els tenim!

Llesques amb ou de platàn i crema de cacau