Tallem els plàtans en rodanxes i reservem. Amb un corró aixafem el pa de motlle i l'untem de crema de cacau....
Ingredients
Elaboració
Tallem els plàtans en rodanxes i reservem. Amb un corró aixafem el pa de motlle i l'untem de crema de cacau.
En els extrems del pa, col·loquem una tira de rodanxes de plàtan i l'enrotllem.
Partim per la meitat el pa creant petits "rolls" . Els mullem en llet, els passem per l'ou batut i els fregim amb oli bé calent.
Una vegada fregits (al gust de cada persona), els arrebossem en canyella i sucre.
Els servim fresquets i…ja els tenim!
Ingredients
Directions
Tallem els plàtans en rodanxes i reservem. Amb un corró aixafem el pa de motlle i l'untem de crema de cacau.
En els extrems del pa, col·loquem una tira de rodanxes de plàtan i l'enrotllem.
Partim per la meitat el pa creant petits "rolls" . Els mullem en llet, els passem per l'ou batut i els fregim amb oli bé calent.
Una vegada fregits (al gust de cada persona), els arrebossem en canyella i sucre.
Els servim fresquets i…ja els tenim!