CategoriaDificultat Principiant

Preescalfem el forn a 180º. Estirem la massa de pasta fullada sobre paper vegetal enfarinat i amb la mantega fosa anem banyant la superfície amb l'ajuda d'un pinzell de rebosteria.

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat25 minsTemps total45 mins

Ingredients

 massa de pasta fullida
 1 ou
 2 c/s de mantega
 40 g de formatge emmental
 30 g de formatge parmesà ratllat
 1 cullerada d'aigua
 1 dent d'all
 1/2 tassa de farina
 300 g d'espinacs bullits

Elaboració

1

Preescalfem el forn a 180º. Estirem la massa de pasta fullada sobre paper vegetal enfarinat i amb la mantega fosa anem banyant la superfície amb l'ajuda d'un pinzell de rebosteria.

2

Afegim a la massa el formatge barrejat creant una primera capa i per damunt afegim els espinacs bullits i l'all ben picat.

3

Enrotllem la nostra massa de pasta fullada i la tallem en rodanxes.

4

Col·loquem les rodanxes en la safata del forn deixant una mica de separació i les pintem per damunt amb el rovell d'ou barrejat amb aigua.

5

Enfornem durant uns 15-20 minuts i…Llest per a menjar!

Ingredients

 massa de pasta fullida
 1 ou
 2 c/s de mantega
 40 g de formatge emmental
 30 g de formatge parmesà ratllat
 1 cullerada d'aigua
 1 dent d'all
 1/2 tassa de farina
 300 g d'espinacs bullits

Directions

1

Preescalfem el forn a 180º. Estirem la massa de pasta fullada sobre paper vegetal enfarinat i amb la mantega fosa anem banyant la superfície amb l'ajuda d'un pinzell de rebosteria.

2

Afegim a la massa el formatge barrejat creant una primera capa i per damunt afegim els espinacs bullits i l'all ben picat.

3

Enrotllem la nostra massa de pasta fullada i la tallem en rodanxes.

4

Col·loquem les rodanxes en la safata del forn deixant una mica de separació i les pintem per damunt amb el rovell d'ou barrejat amb aigua.

5

Enfornem durant uns 15-20 minuts i…Llest per a menjar!

Rolls d’espinacs i formatge