CategoriaDificultat Principiant

Bullim el bacallà en una olla i aprofitem la mateixa aigua per a coure les patates...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat10 minsTemps total30 mins

Ingredients

 300 g de patata
 4 dents d'all
 4 c.s de formatge per a gratinar
 400 g de llom de bacallà sense pell
 6 c.s d'oli d'oliva
 torradetes de pa

Elaboració

1

Bullim el bacallà en una olla i aprofitem la mateixa aigua per a coure les patates.

2

Afegim les 6 cullerades d'oli d'oliva i les dents d'all en una paella i ho cuinem a foc suau entre 5 i 10 minuts.

3

Retirem els alls i afegim el bacallà i la patata en la mateixa paella, removem bé per a integrar els elements i que agafin sabor.

4

Utilitzem la batedora per a triturar tots els elements, inclosos els alls fins a crear una massa espessa i totalment integrada.

5

Salpebrem la mescla, servim en bols i afegim formatge per a gratinar per damunt.

6

Introduïm els bols en el forn i gratinem utilitzant la funció “grill”. Uns 15 minuts serà suficient per a que el formatge hagi quedat al punt.

Ingredients

 300 g de patata
 4 dents d'all
 4 c.s de formatge per a gratinar
 400 g de llom de bacallà sense pell
 6 c.s d'oli d'oliva
 torradetes de pa

Directions

1

Bullim el bacallà en una olla i aprofitem la mateixa aigua per a coure les patates.

2

Afegim les 6 cullerades d'oli d'oliva i les dents d'all en una paella i ho cuinem a foc suau entre 5 i 10 minuts.

3

Retirem els alls i afegim el bacallà i la patata en la mateixa paella, removem bé per a integrar els elements i que agafin sabor.

4

Utilitzem la batedora per a triturar tots els elements, inclosos els alls fins a crear una massa espessa i totalment integrada.

5

Salpebrem la mescla, servim en bols i afegim formatge per a gratinar per damunt.

6

Introduïm els bols en el forn i gratinem utilitzant la funció “grill”. Uns 15 minuts serà suficient per a que el formatge hagi quedat al punt.

Brandada de bacallà