CategoriaDificultatIntermitja

Introduïm 600ml de llet en un cassó a foc mig-alt juntament amb la branca de canyella i la pell de llimona. Esperem que bulli...

Racions2 Servings
Temps de preparació40 minsTemps de cuinat5 minsTemps total45 mins

Ingredients

 800 ml de llet sencera
 150 g de sucre
 70 g de maizena
 1 ou batut
 1 branca de canyella
 pell de llimona
 sucre glasé
 canyella mòlta
 oli de girasol o oliva

Elaboració

1

Introduïm 600ml de llet en un cassó a foc mig-alt juntament amb la branca de canyella i la pell de llimona. Esperem que bulli.

2

Quan hagi bullit, retirem el cassó del foc, afegim el sucre i removem. Tapem el cassó i deixem que reposi 15 minuts.

3

Retirem la pell de llimona i la branca de canyella. Barregem, en un recipient a part, la maizena amb els 200 ml restants de llet.

4

Col·loquem la mescla en un recipient rectangular i el tapem totalment amb un paper film. Deixem reposar en la nevera durant, almenys, 3 hores perquè qualli i agafi la textura adequada.

5

Després de deixar-ho reposar, tallem en dauets el contingut.

6

En una paella afegim oli a foc alt i, mentre s'escalfa, batim un ou.

7

Passem cada porció per maicena i l'ou per a arrebossar-lo bé.

8

Preparem, a part, un plat amb una mica de canyella en pols i sucre.

9

Anem fregint les porcions donant-lis la volta i, quan les tinguem, arrebossem els trossets en la mescla de canyella i sucre. Ja podem servir els nostres postres estrella, i si li tirem una miqueta de sucre glasé per damunt...quedarà que ni pintat!

 

Ingredients

 800 ml de llet sencera
 150 g de sucre
 70 g de maizena
 1 ou batut
 1 branca de canyella
 pell de llimona
 sucre glasé
 canyella mòlta
 oli de girasol o oliva

Directions

1

Introduïm 600ml de llet en un cassó a foc mig-alt juntament amb la branca de canyella i la pell de llimona. Esperem que bulli.

2

Quan hagi bullit, retirem el cassó del foc, afegim el sucre i removem. Tapem el cassó i deixem que reposi 15 minuts.

3

Retirem la pell de llimona i la branca de canyella. Barregem, en un recipient a part, la maizena amb els 200 ml restants de llet.

4

Col·loquem la mescla en un recipient rectangular i el tapem totalment amb un paper film. Deixem reposar en la nevera durant, almenys, 3 hores perquè qualli i agafi la textura adequada.

5

Després de deixar-ho reposar, tallem en dauets el contingut.

6

En una paella afegim oli a foc alt i, mentre s'escalfa, batim un ou.

7

Passem cada porció per maicena i l'ou per a arrebossar-lo bé.

8

Preparem, a part, un plat amb una mica de canyella en pols i sucre.

9

Anem fregint les porcions donant-lis la volta i, quan les tinguem, arrebossem els trossets en la mescla de canyella i sucre. Ja podem servir els nostres postres estrella, i si li tirem una miqueta de sucre glasé per damunt...quedarà que ni pintat!

Llet fregida