Introduïm 600ml de llet en un cassó a foc mig-alt juntament amb la branca de canyella i la pell de llimona. Esperem que bulli...
Ingredients
Elaboració
Introduïm 600ml de llet en un cassó a foc mig-alt juntament amb la branca de canyella i la pell de llimona. Esperem que bulli.
Quan hagi bullit, retirem el cassó del foc, afegim el sucre i removem. Tapem el cassó i deixem que reposi 15 minuts.
Retirem la pell de llimona i la branca de canyella. Barregem, en un recipient a part, la maizena amb els 200 ml restants de llet.
Col·loquem la mescla en un recipient rectangular i el tapem totalment amb un paper film. Deixem reposar en la nevera durant, almenys, 3 hores perquè qualli i agafi la textura adequada.
Després de deixar-ho reposar, tallem en dauets el contingut.
En una paella afegim oli a foc alt i, mentre s'escalfa, batim un ou.
Passem cada porció per maicena i l'ou per a arrebossar-lo bé.
Preparem, a part, un plat amb una mica de canyella en pols i sucre.
Anem fregint les porcions donant-lis la volta i, quan les tinguem, arrebossem els trossets en la mescla de canyella i sucre. Ja podem servir els nostres postres estrella, i si li tirem una miqueta de sucre glasé per damunt...quedarà que ni pintat!
Ingredients
Directions
Introduïm 600ml de llet en un cassó a foc mig-alt juntament amb la branca de canyella i la pell de llimona. Esperem que bulli.
Quan hagi bullit, retirem el cassó del foc, afegim el sucre i removem. Tapem el cassó i deixem que reposi 15 minuts.
Retirem la pell de llimona i la branca de canyella. Barregem, en un recipient a part, la maizena amb els 200 ml restants de llet.
Col·loquem la mescla en un recipient rectangular i el tapem totalment amb un paper film. Deixem reposar en la nevera durant, almenys, 3 hores perquè qualli i agafi la textura adequada.
Després de deixar-ho reposar, tallem en dauets el contingut.
En una paella afegim oli a foc alt i, mentre s'escalfa, batim un ou.
Passem cada porció per maicena i l'ou per a arrebossar-lo bé.
Preparem, a part, un plat amb una mica de canyella en pols i sucre.
Anem fregint les porcions donant-lis la volta i, quan les tinguem, arrebossem els trossets en la mescla de canyella i sucre. Ja podem servir els nostres postres estrella, i si li tirem una miqueta de sucre glasé per damunt...quedarà que ni pintat!