Preescalfem el forn a 190 °C i preparem un parell de safates amb paper vegetal....
Ingredients
Elaboració
Preescalfem el forn a 190 °C i preparem un parell de safates amb paper vegetal.
Tallem la coliflor en rams. Les rentem i aixuguem correctament. Tot seguit, les triturem crues.
Introduïm els rams en el microones i escalfem durant dos minuts a màxima potència, removem i tornem a introduir-los durant dos minuts més.
Batem els ous en un bol, amb un raig de suc de llimona, pebre, un polsim de sal i les herbes al gust.
Barregem el contingut amb els rams, procurant obtenir una mescla homogènia. Amb una cullera formem unes 6-8 porcions, li donem forma de bola i formem les coquetes planes amb un dit de gruix aproximadament. Si ho fem directament sobre la safata del forn preparada serà molt més fàcil.
Enfornem durant 10 minuts i amb l'ajuda d'una espàtula fina li donem la volta, continuem enfornant durant uns 4 minuts per l'altre costat. Ja podem servir, però si encara volem torrar-les una mica més podem passar-les per la planxa.
Ingredients
Directions
Preescalfem el forn a 190 °C i preparem un parell de safates amb paper vegetal.
Tallem la coliflor en rams. Les rentem i aixuguem correctament. Tot seguit, les triturem crues.
Introduïm els rams en el microones i escalfem durant dos minuts a màxima potència, removem i tornem a introduir-los durant dos minuts més.
Batem els ous en un bol, amb un raig de suc de llimona, pebre, un polsim de sal i les herbes al gust.
Barregem el contingut amb els rams, procurant obtenir una mescla homogènia. Amb una cullera formem unes 6-8 porcions, li donem forma de bola i formem les coquetes planes amb un dit de gruix aproximadament. Si ho fem directament sobre la safata del forn preparada serà molt més fàcil.
Enfornem durant 10 minuts i amb l'ajuda d'una espàtula fina li donem la volta, continuem enfornant durant uns 4 minuts per l'altre costat. Ja podem servir, però si encara volem torrar-les una mica més podem passar-les per la planxa.