Col·loquem les cloïsses en un bol ple d'aigua i les deixem en remull perquè deixin anar residus de sorra...
Ingredients
Elaboració
Col·loquem les cloïsses en un bol ple d'aigua i les deixem en remull perquè deixin anar residus de sorra. Aprofitem per a coure les tallarines en una cassola amb abundant aigua, sal i dues cullerades d'oli.
En una altra cassola, escalfem la ceba tendra. Quan vegem que comença a estar transparent, afegim el calamar tallat en trossos i el deixem ofegar. Afegim les cloïsses i els musclos nets.
Removem a poc a poc i incorporem el vi blanc. Deixem que s'evapori l'alcohol i seguidament afegim el tomàquet fregit.
Removem, afegim els llagostins i deixem que es cuinin els ingredients junts durant 7 minuts aprox.
Afegim les tallarines i removem fins a impregnar-los de tot el sabor. Els servim i a gaudir!
Ingredients
Directions
Col·loquem les cloïsses en un bol ple d'aigua i les deixem en remull perquè deixin anar residus de sorra. Aprofitem per a coure les tallarines en una cassola amb abundant aigua, sal i dues cullerades d'oli.
En una altra cassola, escalfem la ceba tendra. Quan vegem que comença a estar transparent, afegim el calamar tallat en trossos i el deixem ofegar. Afegim les cloïsses i els musclos nets.
Removem a poc a poc i incorporem el vi blanc. Deixem que s'evapori l'alcohol i seguidament afegim el tomàquet fregit.
Removem, afegim els llagostins i deixem que es cuinin els ingredients junts durant 7 minuts aprox.
Afegim les tallarines i removem fins a impregnar-los de tot el sabor. Els servim i a gaudir!