CategoriaDificultat Principiant

Col·loquem les cloïsses en un bol ple d'aigua i les deixem en remull perquè deixin anar residus de sorra...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat20 minsTemps total40 mins

Ingredients

 300 g de tallarins frescos
 500 g de musclos
 200 g de cloïsses
 1 calamar net
 12 llagostins
 1 ceba tendra petita
 1 envàs de tomàquet fregit (400 gr. idealment)
 150 ml de vi blanc
 julivert fresc picat
 sal

Elaboració

1

Col·loquem les cloïsses en un bol ple d'aigua i les deixem en remull perquè deixin anar residus de sorra. Aprofitem per a coure les tallarines en una cassola amb abundant aigua, sal i dues cullerades d'oli.

2

En una altra cassola, escalfem la ceba tendra. Quan vegem que comença a estar transparent, afegim el calamar tallat en trossos i el deixem ofegar. Afegim les cloïsses i els musclos nets.

3

Removem a poc a poc i incorporem el vi blanc. Deixem que s'evapori l'alcohol i seguidament afegim el tomàquet fregit.

4

Removem, afegim els llagostins i deixem que es cuinin els ingredients junts durant 7 minuts aprox.

5

Afegim les tallarines i removem fins a impregnar-los de tot el sabor. Els servim i a gaudir!

 

Ingredients

 300 g de tallarins frescos
 500 g de musclos
 200 g de cloïsses
 1 calamar net
 12 llagostins
 1 ceba tendra petita
 1 envàs de tomàquet fregit (400 gr. idealment)
 150 ml de vi blanc
 julivert fresc picat
 sal

Directions

1

Col·loquem les cloïsses en un bol ple d'aigua i les deixem en remull perquè deixin anar residus de sorra. Aprofitem per a coure les tallarines en una cassola amb abundant aigua, sal i dues cullerades d'oli.

2

En una altra cassola, escalfem la ceba tendra. Quan vegem que comença a estar transparent, afegim el calamar tallat en trossos i el deixem ofegar. Afegim les cloïsses i els musclos nets.

3

Removem a poc a poc i incorporem el vi blanc. Deixem que s'evapori l'alcohol i seguidament afegim el tomàquet fregit.

4

Removem, afegim els llagostins i deixem que es cuinin els ingredients junts durant 7 minuts aprox.

5

Afegim les tallarines i removem fins a impregnar-los de tot el sabor. Els servim i a gaudir!

Pasta amb marisc