Escalfem la llet, afegim vainilla i reservem...
Ingredients
Elaboració
Escalfem la llet, afegim vainilla i reservem.
Batem les gemmes i afegim el sucre, un polsim de sal i removem amb l'ajuda d'unes varetes.
Incorporem lentament el midó de blat de moro i anem afegint la llet calenta. Barregem bé i ho passem per un colador.
Escalfem a foc mitjà i continuem barrejant amb les varetes fins que haguem aconseguit un punt d'espessor, hem d'assegurar-nos que no queda líquid o escuma a la mescla.
Afegim 100g de mantega i la xocolata trossejada, i deixem refredar cobrint amb paper film.
Batem la mescla mentre anem afegint la resta de mantega i fem servir una màniga pastissera per a emmagatzemar la barreja.
Escalfem el forn a 200 graus i mentrestant anem preparant les làmines de bigoti. Fem servir una plantilla de cartró amb el dibuix, la col·loquem damunt de la massa de pasta fullada i li donem forma. En total necessitarem aconseguir 3 làmines de pasta fullada amb la mateixa forma.
Introduïm les làmines en el forn, punxem tota la superfície i abans d'enfornar, deixem refredar la massa durant 15 minuts.
Pinzellem amb ou batut tota la superfície dels bigotis i enfornem fins que quedin ben daurats (15 minuts)
Arriba l'hora del muntatge: afegeix les gotes de mousse en el contorn dels bigotis i així fins a arribar a l'última capa. Ja podem decorar el nostre súper pastisset amb els dolços que més li agradin al pare...Fàcil, veritat?
Ingredients
Directions
Escalfem la llet, afegim vainilla i reservem.
Batem les gemmes i afegim el sucre, un polsim de sal i removem amb l'ajuda d'unes varetes.
Incorporem lentament el midó de blat de moro i anem afegint la llet calenta. Barregem bé i ho passem per un colador.
Escalfem a foc mitjà i continuem barrejant amb les varetes fins que haguem aconseguit un punt d'espessor, hem d'assegurar-nos que no queda líquid o escuma a la mescla.
Afegim 100g de mantega i la xocolata trossejada, i deixem refredar cobrint amb paper film.
Batem la mescla mentre anem afegint la resta de mantega i fem servir una màniga pastissera per a emmagatzemar la barreja.
Escalfem el forn a 200 graus i mentrestant anem preparant les làmines de bigoti. Fem servir una plantilla de cartró amb el dibuix, la col·loquem damunt de la massa de pasta fullada i li donem forma. En total necessitarem aconseguir 3 làmines de pasta fullada amb la mateixa forma.
Introduïm les làmines en el forn, punxem tota la superfície i abans d'enfornar, deixem refredar la massa durant 15 minuts.
Pinzellem amb ou batut tota la superfície dels bigotis i enfornem fins que quedin ben daurats (15 minuts)
Arriba l'hora del muntatge: afegeix les gotes de mousse en el contorn dels bigotis i així fins a arribar a l'última capa. Ja podem decorar el nostre súper pastisset amb els dolços que més li agradin al pare...Fàcil, veritat?