CategoriaDificultatIntermitja

Escalfem la llet, afegim vainilla i reservem...

Racions2 Servings
Temps de preparació45 minsTemps de cuinat30 minsTemps total1 hr 15 mins

Ingredients

 500 g de llet
 3 c.p d'extracte de vainilla
 100 g de rovells d'ou
 175 g de sucre
 un polsim de sal
 60 g de fècula de blat de moro
 150 g de xocolata negra trossejada
 250 g de mantega
 3 làmines de pasta fullada
 ou per a pintar

Elaboració

1

Escalfem la llet, afegim vainilla i reservem.

2

Batem les gemmes i afegim el sucre, un polsim de sal i removem amb l'ajuda d'unes varetes.

3

Incorporem lentament el midó de blat de moro i anem afegint la llet calenta. Barregem bé i ho passem per un colador.

4

Escalfem a foc mitjà i continuem barrejant amb les varetes fins que haguem aconseguit un punt d'espessor, hem d'assegurar-nos que no queda líquid o escuma a la mescla.

5

Afegim 100g de mantega i la xocolata trossejada, i deixem refredar cobrint amb paper film.

6

Batem la mescla mentre anem afegint la resta de mantega i fem servir una màniga pastissera per a emmagatzemar la barreja.

7

Escalfem el forn a 200 graus i mentrestant anem preparant les làmines de bigoti. Fem servir una plantilla de cartró amb el dibuix, la col·loquem damunt de la massa de pasta fullada i li donem forma. En total necessitarem aconseguir 3 làmines de pasta fullada amb la mateixa forma.

8

Introduïm les làmines en el forn, punxem tota la superfície i abans d'enfornar, deixem refredar la massa durant 15 minuts.

9

Pinzellem amb ou batut tota la superfície dels bigotis i enfornem fins que quedin ben daurats (15 minuts)

10

Arriba l'hora del muntatge: afegeix les gotes de mousse en el contorn dels bigotis i així fins a arribar a l'última capa. Ja podem decorar el nostre súper pastisset amb els dolços que més li agradin al pare...Fàcil, veritat?

 

Ingredients

 500 g de llet
 3 c.p d'extracte de vainilla
 100 g de rovells d'ou
 175 g de sucre
 un polsim de sal
 60 g de fècula de blat de moro
 150 g de xocolata negra trossejada
 250 g de mantega
 3 làmines de pasta fullada
 ou per a pintar

Directions

1

Escalfem la llet, afegim vainilla i reservem.

2

Batem les gemmes i afegim el sucre, un polsim de sal i removem amb l'ajuda d'unes varetes.

3

Incorporem lentament el midó de blat de moro i anem afegint la llet calenta. Barregem bé i ho passem per un colador.

4

Escalfem a foc mitjà i continuem barrejant amb les varetes fins que haguem aconseguit un punt d'espessor, hem d'assegurar-nos que no queda líquid o escuma a la mescla.

5

Afegim 100g de mantega i la xocolata trossejada, i deixem refredar cobrint amb paper film.

6

Batem la mescla mentre anem afegint la resta de mantega i fem servir una màniga pastissera per a emmagatzemar la barreja.

7

Escalfem el forn a 200 graus i mentrestant anem preparant les làmines de bigoti. Fem servir una plantilla de cartró amb el dibuix, la col·loquem damunt de la massa de pasta fullada i li donem forma. En total necessitarem aconseguir 3 làmines de pasta fullada amb la mateixa forma.

8

Introduïm les làmines en el forn, punxem tota la superfície i abans d'enfornar, deixem refredar la massa durant 15 minuts.

9

Pinzellem amb ou batut tota la superfície dels bigotis i enfornem fins que quedin ben daurats (15 minuts)

10

Arriba l'hora del muntatge: afegeix les gotes de mousse en el contorn dels bigotis i així fins a arribar a l'última capa. Ja podem decorar el nostre súper pastisset amb els dolços que més li agradin al pare...Fàcil, veritat?

Pastís del dia del pare