Bullim la pasta fins a deixar-la al "dente", l'escorrem i agreguem un raig d'oli per a que no s'enganxi mentre seguim amb l'elaboració...
Ingredients
Elaboració
Bullim la pasta fins a deixar-la al "dente", l'escorrem i agreguem un raig d'oli per a que no s'enganxi mentre seguim amb l'elaboració.
Posem a coure els cors de la carxofa. Els cobrim d'aigua i els posem a bullir juntament amb ½ llimona partida, 2 dents d'all picats, 1 c.s de sal i 1 fulla de llorer. (També els podem comprar cuits si no tenim tant de temps)
Eixuguem bé els cors i els triturem en la liquadora junt amb la resta d'ingredients (nata, alls i formatge).
Incorporem la crema a la pasta, afegim una mica més de formatge i després de decorar amb els brots... ja podem servir!
Ingredients
Directions
Bullim la pasta fins a deixar-la al "dente", l'escorrem i agreguem un raig d'oli per a que no s'enganxi mentre seguim amb l'elaboració.
Posem a coure els cors de la carxofa. Els cobrim d'aigua i els posem a bullir juntament amb ½ llimona partida, 2 dents d'all picats, 1 c.s de sal i 1 fulla de llorer. (També els podem comprar cuits si no tenim tant de temps)
Eixuguem bé els cors i els triturem en la liquadora junt amb la resta d'ingredients (nata, alls i formatge).
Incorporem la crema a la pasta, afegim una mica més de formatge i després de decorar amb els brots... ja podem servir!