Pica les verdures en...
Ingredients
240 g de Cuscús
240 g de brou de verdures
1 Tomàquet
120 g de carbassó
60 g de pastanaga
1 ceba tendra
50 g de bajoques
80 g de pebrot vermell
80 g de pebrot groc
40 ml d'oli d'oliva SPAR
Sal
Elaboració
1
Pica les verdures en daus i el tomàquet en rodanxes.
2
Salteja les verdures (excepte el tomàquet) a foc mitjà en una paella amb oli d'oliva. Tira el tomàquet i cuina 20 minutos. Reserva.
3
Escalfa el brou i, quan bulli, agrega sal, el cuscús i apaga el foc. Deixa-ho reposar 5 minuts, desgrana el cuscús amb una forquilla i barreja'l amb les verdures.
Ingredients
240 g de Cuscús
240 g de brou de verdures
1 Tomàquet
120 g de carbassó
60 g de pastanaga
1 ceba tendra
50 g de bajoques
80 g de pebrot vermell
80 g de pebrot groc
40 ml d'oli d'oliva SPAR
Sal
Directions
1
Pica les verdures en daus i el tomàquet en rodanxes.
2
Salteja les verdures (excepte el tomàquet) a foc mitjà en una paella amb oli d'oliva. Tira el tomàquet i cuina 20 minutos. Reserva.
3
Escalfa el brou i, quan bulli, agrega sal, el cuscús i apaga el foc. Deixa-ho reposar 5 minuts, desgrana el cuscús amb una forquilla i barreja'l amb les verdures.