CategoriaDificultatIntermitja

Pica les verdures en...

Racions2 Servings
Temps de preparació10 minsTemps de cuinat20 minsTemps total30 mins

Ingredients

 240 g de Cuscús
 240 g de brou de verdures
 1 Tomàquet
 120 g de carbassó
 60 g de pastanaga
 1 ceba tendra
 50 g de bajoques
 80 g de pebrot vermell
 80 g de pebrot groc
 40 ml d'oli d'oliva SPAR
 Sal

Elaboració

1

Pica les verdures en daus i el tomàquet en rodanxes.

2

Salteja les verdures (excepte el tomàquet) a foc mitjà en una paella amb oli d'oliva. Tira el tomàquet i cuina 20 minutos. Reserva.

3

Escalfa el brou i, quan bulli, agrega sal, el cuscús i apaga el foc. Deixa-ho reposar 5 minuts, desgrana el cuscús amb una forquilla i barreja'l amb les verdures.

 

Ingredients

 240 g de Cuscús
 240 g de brou de verdures
 1 Tomàquet
 120 g de carbassó
 60 g de pastanaga
 1 ceba tendra
 50 g de bajoques
 80 g de pebrot vermell
 80 g de pebrot groc
 40 ml d'oli d'oliva SPAR
 Sal

Directions

1

Pica les verdures en daus i el tomàquet en rodanxes.

2

Salteja les verdures (excepte el tomàquet) a foc mitjà en una paella amb oli d'oliva. Tira el tomàquet i cuina 20 minutos. Reserva.

3

Escalfa el brou i, quan bulli, agrega sal, el cuscús i apaga el foc. Deixa-ho reposar 5 minuts, desgrana el cuscús amb una forquilla i barreja'l amb les verdures.

Cuscús amb verdures