Categoria, DificultatIntermitja

Tallem en daus els orelluts, la poma, i les prunes seques...

Racions2 Servings
Temps de preparació35 minsTemps de cuinat35 minsTemps total1 hr 10 mins

Ingredients

 60 g de prunes seques
 40 g de pinyons
 puré de patata
 2 de brou
 100 ml cogombre
 pebre
 2 pits d'indiot filetejats
 60 g d'orellanes
 2 cullerades de farina
 1 poma
 100 ml de cervesa
 oli d'oliva
 sal

Elaboració

1

Tallem en daus els orelluts, la poma, i les prunes seques.

2

Col·loquem les rodanxes de gall dindi entre dos fulls de paper film i utilitzem un corró per a aplanar-les. Afegim sal i pebre als pits d'indiot.

3

En l'extrem inferior de la carn afegim una tira horitzontal de pinyons, poma, orellanes i prunes seques.

4

Agafemel paper film de la base i enrotllem els filets de manera que et quedi com un roll. Comprimim bé donant-li forma de "caramel" al paper film.

5

Retirem el paper film i utilitzem una corda de cuina per a lligar el rollito i evitar que es desprenguin els ingredients. Arrebossem en farina i ho passem per la paella simplement per a marcar-ho. Enfornem durant 15-20 minuts a 180 °C.

6

Per a l'acompanyament, afegim ceba picada en una paella amb un raig d'oli. Seguidament aboquem la cervesa, sal i el brou i removem mentre el deixem cuinar (uns 10-15 minuts).

7

Enrotllem sense deixar de pressionar primer d'una banda i posteriorment per l'altra, de manera que puguem a donar-li forma de rotllo i que els elements no es desintegrin.

8

Batem la mescla i quan estigui enfornat el roll de gall dindi, ho tallem en rodanxes i...Ja podem emplatar!

Ingredients

 60 g de prunes seques
 40 g de pinyons
 puré de patata
 2 de brou
 100 ml cogombre
 pebre
 2 pits d'indiot filetejats
 60 g d'orellanes
 2 cullerades de farina
 1 poma
 100 ml de cervesa
 oli d'oliva
 sal

Directions

1

Tallem en daus els orelluts, la poma, i les prunes seques.

2

Col·loquem les rodanxes de gall dindi entre dos fulls de paper film i utilitzem un corró per a aplanar-les. Afegim sal i pebre als pits d'indiot.

3

En l'extrem inferior de la carn afegim una tira horitzontal de pinyons, poma, orellanes i prunes seques.

4

Agafemel paper film de la base i enrotllem els filets de manera que et quedi com un roll. Comprimim bé donant-li forma de "caramel" al paper film.

5

Retirem el paper film i utilitzem una corda de cuina per a lligar el rollito i evitar que es desprenguin els ingredients. Arrebossem en farina i ho passem per la paella simplement per a marcar-ho. Enfornem durant 15-20 minuts a 180 °C.

6

Per a l'acompanyament, afegim ceba picada en una paella amb un raig d'oli. Seguidament aboquem la cervesa, sal i el brou i removem mentre el deixem cuinar (uns 10-15 minuts).

7

Enrotllem sense deixar de pressionar primer d'una banda i posteriorment per l'altra, de manera que puguem a donar-li forma de rotllo i que els elements no es desintegrin.

8

Batem la mescla i quan estigui enfornat el roll de gall dindi, ho tallem en rodanxes i...Ja podem emplatar!

Rolls de pit d’indiot i puré de patates